Τα Windows Phone 8 θα αποκτήσουν υποστήριξη full HD 1080p

by Stefanos Kofopoulos • On 02-07-2013 • AT 2:53 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Τα Windows Phone 8 θα αποκτήσουν υποστήριξη full HD 1080p

Είναι γεγονός, τα Windows Phone 8 σύντομα θα αποκτήσουν υποστήριξη για ανάλυση οθόνης full HD 1080p. Η Microsoft είναι σχεδόν έτοιμη για την αναβάθμιση ως το πρώτο βήμα για αυτή την σημαντική αλλαγή στο οικοσύστημα των Windows Phone.

Ο Justin Angel ανακάλυψε αναφορές στο Visual Studio 2013 που δείχνουν ότι η Microsoft έχει ήδη ενσωματώσει την υποστήριξη για ανάλυση 1920 x 1080 pixels στα Windows Phone 8. Αφού το Visual Studio 2013 είναι το εργαλείο για την δημιουργία εφαρμογών στα WP8 το επόμενο βήμα είναι να δούμε τα πρώτα smartphones με αυτή την ανάλυση.

Windows Phone 8.1 ερχονται το 2014 και θα ειναι πολυ Windows Phone Blue

Λέγεται ότι τα Windows Phone 8.1 ή καλύτερα το Windows Phone 8 GDR3 update θα προσφέρει υποστήριξη για οθόνες 5 ιντσών και φυσικά την νέα full HD 1080p ανάλυση. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα δούμε Windows Phone 8 phablets με την μέγιστη ανάλυση που μπορεί να υποστηρίξει η Microsoft με την βοήθεια της νέας γενιάς επεξεργαστών Snapdragon από την Qualcomm ώστε τα νέα WP8 smartphones να αποκτήσουν επιτέλους quad-core επεξεργαστές.

Λογικά θα δούμε το νέο Windows Phone 8 GDR3 update νωρίτερα από τα Windows Phone 8.1 ή αλλιώς Windows Phone Blue, όπως ακριβώς έχει ονομάσει η Microsoft και τα Windows 8.1. Υπομονή μέχρι τις αρχές του 2014 για τα Windows Phone Blue και την δυνατότητα αναβάθμισης των τωρινών smarpthones. Προς το παρόν τα Nokia Lumia smartphone αναμένουν το Windows Phone 8 GDR2 update.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δηλαδη τα ηδη υπαρχοντα smartphones με αυτο το update θα υποστηριζουν full HD η μιλαμε για αυτα που θα ερθουν με την 8.1?

    • Για να υποστηρίζει full HD ανάλυση ένα smartphone / tablet πρέπει να έχει και την κατάλληλη οθόνη. Άρα μιλάμε για νέα μοντέλα

Top

Show Buttons
Hide Buttons