Αναβάθμιση Windows Phone 8.1 στις 14 Απριλίου 2014 για “όλους”

by Stefanos Kofopoulos • On 04-04-2014 • AT 2:37 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Αναβάθμιση Windows Phone 8.1 στις 14 Απριλίου 2014 για όλους

Τα Windows Phone 8.1 είναι εδώ για “όλους”. Μια ανάσα μακρυά από την έκδοση Windows Phone 8.1 Preview στις 14 Απριλίου 2014.

Windows Phone 8.1 χαρακτηριστικα και κυκλοφορια με Cortana, Action Center, Parallax FX

Η Microsoft έχει αποφασίσει την κυκλοφορία των Windows Phone 8.1 στους developers για τις 14 Απριλίου 2014 αφού πλέον το λειτουργικό είναι σχεδόν RTM και έτοιμο για αναβάθμιση σε όλα τα Windows Phone 8 smartphones. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όποια bugs και μικροπροβλήματα παραμένουν στα Windows Phone 8.1 θα λυθούν τις επόμενες εβδομάδες και σύντομα όλα θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό. Προς το παρόν μόνο οι developers μπορούν να δοκιμάσουν την νέα έκδοση αλλά σύντομα, πιθανότατα πριν το τέλος Απριλίου ή στις αρχές Μαϊου 2014 τα Windows Phone 8.1 θα είναι διαθέσιμα σε όλους.

Ανάμεσα στα πολλά νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8.1 ξεχωρίζει αμέσως η νέα επιλογή για parallax background, η δυνατότητα για μεταφορά των Windows Phone 8.1 apps στην κάρτα μνήμης microSD, το νέο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο το Swipe keyboard, ολοκαίνουριο Action Center για τις ειδοποιήσεις αλλά και ο προσωπικός βοηθός Cortana.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ωραια ολα οσα ειδαμε στο event της microsoft. Επιτελους τα wp ειναι ολοκληρωμενα. Αντε να δουμε αν θα τα υποστηριξουν επιτελους οι developers. :)

    • Θα χρειαστεί χρόνο ακόμα και παράλληλη υποστήριξη από το hardware, όχι μόνο της Nokia με τα Lumia αλλά γενικά ολόκληρο το σύμπαν.

  2. Για όσους θέλουν στο update να έχουν την Cortana(στην αρχή θα είναι μόνο για US) απλά πιο πριν κάνουν region change σε US και αφού όλα εντάξει με το Install ξαναλλάζουν το region

  3. Πάρα πολύ ωραία.. Επιτέλους…

  4. Σίγουρα θα είναι διαθέσιμο για όλους τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου; Γιατί άκουσα για Ιούλιο ή Αύγουστο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons