Η Microsoft καθυστερεί το NoDo update για τα Windows Phone 7

by Stefanos Kofopoulos • On 11-03-2011 • AT 5:22 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Η Microsoft καθυστερεί το NoDo update για τα Windows Phone 7

Ο Eric Hautala ήταν ξεκάθαρος, η Microsoft θα καθυστερήσει το NoDo update για τα Windows Phone 7 γιατί οι μηχανικοί θέλουν να βεβαιωθούν ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα παρόμοια με αυτά της Samsung.

But I believe it’s important that we learn all we can from the February update. So I’ve decided to take some extra time to ensure the update process meets our standards, your standards, and the standards of our partners. As a result, our plan is to start delivering the copy-and-paste update in the latter half of March.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου 2011 ή κάπου προς αυτή την ημερομηνία για να κατεβάσουμε το NoDo στα κινητά και να αποκτήσουμε copy&paste, καλύτερο Marketplace και τα άλλα καλούδια που ετοιμάζει η Microsoft. Ο Hautala διαβεβαιώνει ότι τα υπόλοιπα update θα παραδοθούν στην ώρα τους και δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την καθυστέρηση του NoDo, απλά η Microsoft θέλει να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα ξανά. Υπομονή 2-3 εβδομάδες για να μάθουμε να κάνουμε copy&paste στα Windows Phone 7 και να δούμε το NoDo σε δράση… χωρίς προβλήματα για τα Samsung smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα πρέπει να το εμπλουτίζουν συνεχώς εάν θέλουν να γίνει ανταγωνιστικό, αναμένω τουλάχιστον 3 updates για το windows phone 7 φέτOS ;)

  2. Μου αρέσει η υπερβολικά απλουστευμένη εικόνης που έχουν τα Windows Phone 7 αλλά θέλουν ακόμη πράγματα μέχρι να με “κερδίσουν” ως χρήστη. Σίγουρα αν η Nokia κάνει καλή δουλεία και επχει και ωραίο design ίσως του χρόνου τέτοια εποχή να γίνω κάτοχος ενός WP7 smartphone.
    Γιατί ακόμη είναι πολύ νωρίς ένα κινητο δεν για browsing στο internet χωρίς το copy-paste μου φαίνεται σαν να ακυρώνει τον εαυτό του.
    Καλά κάνει η Microsoft και καθυστερή την κυκλοφορία του Update αφού είναι ένα νέο λειτουργικό και εύκολα μπορεί να “του βγεί το όνομα”.

Top

Show Buttons
Hide Buttons