Τα Windows Phone 7 είναι γρήγορα στο boot, πολύ γρήγορα

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2010 • AT 12:05 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

windows phone 7 boot time

Το pocketnow.com ξαναχτυπά αυτή την φορά συγκρίνοντας τον χρόνο που χρειάζεται να ξεκινήσει ένα Windows Phone 7 κινητό. Το συγκριτικό test που είναι λίγο ατσούμπαλο αλλά δείχνει τι και πως συμβαίνει στα σωθικά των συσκευών, συγκρίνει το LG με τα Windows Phone 7 δίπλα σε ένα iPhone 4, ένα Nexus One και ένα HTC HD2. Πρακτικά ο χρόνος εκκίνησης του κινητού δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί δεν είναι κάτι σαν το laptop ή το desktop μηχάνημα που ανοίγουμε και κλείνουμε καθημερινά. Ίσως να έχει αξία για το optimization που έχει γίνει στα Windows Phone 7 αλλά αυτό μένει να το δούμε γιατί σύμφωνα με το pocketnow.com η έκδοση του λειτουργικού που έχουν στα χέρια τους δεν είναι τελική. Ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

[Thanks Anastasios]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πιστεύω ότι πάνε να πλασάρουνε παρα πολύ τα windows phone 7

    • Καλό, πολύ καλό είναι αυτό ώστε ο πήχης του ανταγωνισμού να ανέβει πιο ψηλά και να αρχίσουν να ζορίζονται οι άλλες εταιρίες για το καλό όλων μας.

  2. έπρεπε να βάλουν ένα ΒΒ θα προλάβαιναν να φτιάξουν καφέ για όλους :)

  3. Εμ, ίσως να κερδίζουν σε ταχύτητα λόγο του UI που έχουν τα WP7.
    Μου φαίνεται πως το UI είναι πολύ hardcoded, και δεν χρησιμοποιεί image sources κτλ(τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του; )

    • Δεν έχει σχέση το UI αλλά ό,τι συμβαίνει πριν εμφανιστεί αυτό. Ελπίζω να είναι τόσο optimized γενικά γιατί αυτό θα σημαίνει καλός κώδικας από τους developers για τα Windows Phone 7 apps αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Top

Show Buttons
Hide Buttons