Τα Windows Phone 7.5 Mango κινητά έφτασαν, περιμένουν να τα αγοράσεις

by Stefanos Kofopoulos • On 11-10-2011 • AT 8:30 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τα Windows Phone 7.5 Mango κινητά έφτασαν, περιμένουν να τα αγοράσεις

10 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και τα δύο πρώτα Windows Phone 7.5 Mango κινητά είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων. HTC Radar και HTC Titan και όπως καταλάβατε η HTC είναι η πρώτη εταιρία που διαθέτει Mango κινητά στην αγορά. Δύο διαφορετικές συσκευές για δύο διαφορετικά είδη χρηστών. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι το Windows Phone Mango και τα νέα feature του. Με λίγο ψάξιμο θα τα βρείτε σε αρκετά Ελληνικά μαγαζία με τιμές περίπου στα 400€ για το HTC Radar και στα 580€ για το HTC Titan. Δεν ξέρουμε αν οι τιμές αυτές θα πέσουν εντός ημερών, καλό θα είναι να κάνετε υπομονή μέχρι να εμφανιστούν και στις μεγάλες αλυσίδες. Εσείς σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα δύο ή έχετε ήδη Windows Phone 7 κινητό που θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.5 Mango άμεσα;

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όταν το hi-end mobile OS της Microsoft είναι σημαντικά υποδεέστερο από το low-end της Nokia (που πλέον είναι υποκατάστημα της microsoft), τότε κάτι δεν πάει καλά.
  Με αυτό το χάλι δεν έχει ελπίδες απέναντι στα iOS και Android. Ακόμα και τα low-end Android των 3.2” είναι πιο “θελκτικά” από τα Win7 mobile.

  • Σημαντικά υποδεέστερο ως προς τι;

   • Αν δεις αυτό το post σας: http://www.pestaola.gr/symbian-belle-designer-video/
    θα δεις ότι απλά είναι πιο όμορφο και πιο χρηστικό το νέο symbian. Ιδιαίτερα στην άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες στο notification bar, αλλά και στην άνεση χρήσης των widgets.
    Ίσως είναι υποκειμενικό, αλλά οι μεγάλες επιτυχίες σε καταναλωτικά προϊόντα (όπως είναι πλέον τα κινητά) έχουν βάση στην υποκειμενική άποψη της πλειοψηφίας που καθίσταται εν τέλει κανόνας.

 2. Nai kal o,ti na nai ta wp einai gamata! Twra an merika atoma einai kolimena provlima tous.

 3. Εγώ προσωπικά θα πρότεινα σε όποιον θέλει να πάρει ένα WP κινητό θα ήταν πιο οφελισημό για αυτόν να περιμένει ένα μήνα και να αγοράσει ένα κινητό της Samsung τα οποία έχουν καλύτερη οθόνη/κάμερα/GPU/εμφάνιση σε σχέση με τους κλόνους της HTC.

  • Τί εννοείς κλόνους? :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons