Μεγάλο πρόβλημα στον Windows Home Server – corrupt αρχεία

by Stefanos Kofopoulos • On 28-12-2007 • AT 12:05 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

windows home server

Άσχημα τα νέα για όλους του χρήστες που αποφάσισαν να χρησιμοποιοήσουν Windows Home Server για να οργανώσουν τις φωτογραφίες και την μουσική συλλογή μου με τόσο κόπο ψηφιοποίησαν ή έκαναν download. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι δουλεύει ήδη για την επίλυση του προβλήματος που κάνει corrupt αρχεία που αποθηκεύθηκαν στον server χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες εφαρμογές. Εδώ θέλω την προσοχή του αγαπητέ αναγνώστη γιατί μιλάμε ότι για προγράμματα ότι το Microsoft Money, Outlook 2007, Vista Photo Gallery, Live Photo Gallery, SyncToy, Quicken, Quickbooks και BitTorrent clients.

Αν δεν τραβάτε ήδη τα μαλλιά σας, καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή μέχρι να βγει το patch… ως τότε τα downloads σε άλλο υπολογιστή.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Gia alli mia fora stin microsoft apodikniunte MLKS!

  2. @NONIS: Δεν είναι θέμα μλκίας αλλά σχεδιασμού.. και δεν μπορείς να λες γενικά ότι είναι η MS έτσι. Δηλαδή, έλεος αν πιάσουμε τα patches ενός linux distribution κάθε φορά θα φρικάρουμε.

    Είναι τόσο μεγάλο το software, που είναι δύσκολο να το ελέγξεις. Αν ίσως μπορούμε να πούμε κάτι είναι ότι δεν προσπαθούν πολύ στον έλεγχο.

  3. Akrivos,ola afta einai MaL*KiEs!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons