Το όραμα της Microsoft: Windows παντού, κάθε μέρα, σε όλες τις συσκευές [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 04-12-2013 • AT 5:30 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το όραμα της Microsoft : Windows παντού, κάθε μέρα, σε όλες τις συσκευές [VIDEO]

Το όραμα της Microsoft για τον κόσμο σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων. Συμβαίνει, είναι αλήθεια και πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερο.

Η όνειρο του Bill Gates για το μέλλον ήταν οι τρεις οθόνες, τηλεόραση, laptop/tablet, κινητό. Με μικρή καθυστέρηση η Microsoft έχει πλέον φτάσει μια ανάσα πριν καταφέρει το αυτονόητο: να ενώσει τα Windows σε μια κοινή πλατφόρμα. Ξέρουμε ήδη ότι η νέα έκδοση, πιθανότατα των Windows 9 με κωδικό όνομα Threshold στοχεύει ακριβώς σε αυτό. Windows και Windows Phone να γίνουν ένα.

Windows Everywhere: Devices με ματια στα Windows 9

Το Xbox One είναι η πρώτη συσκευή της Microsoft που σχεδιάστηκε με μια ολοκληρωμένη εικόνα του οράματος της Microsoft για τα Windows σε κάθε συσκευή. Με την εξαγορά της Nokia από την Microsoft, τα smartphones και τα tablets έρχονται πλέον μέσα στο παιχνίδι και το μόνο που μένει είναι να ενωθούν με το desktop και τα laptops.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η συνύπαρξη Microsoft-Nokia, είναι φανερό πως προκαλεί θετικές αναταράξεις στο ‘παιχνίδι’ μεταξύ των εταιρειών τεχνολογίας. Η καθολική παγείωση των Windows, θα τα ενισχύσει περαιτέρω και σε βάθος χρόνου θα τα καταστήσει ισάξιο ‘αντίπαλο’ με iOS και Android.

Top

Show Buttons
Hide Buttons