Τα Windows 8 RTM είναι έτοιμα, μπήκαμε στην τελική ευθεία

by dtonias • On 02-08-2012 • AT 12:18 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Τα Windows 8 RTM είναι έτοιμα, μπήκαμε στην τελική ευθεία

Η Microsoft ανακοίνωσε την έκδοση Windows 8 RTM (Release To Manufacturing) ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει λίγο καιρό πριν. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι ο ολοκληρώθηκε ο κύκλος ανάπτυξης και δοκιμών του νέου λειτουργικού και πλέον τα Windows 8 RTM είναι έτοιμα να διατεθούν στους κατασκευαστές για να ετοιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα υπολογιστών και tablets που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες έπειτα από την 26η Οκτωβρίου που είναι η επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 σε όλους.

Τα Windows 8 RTM, με build number 9200, θα αρχίσουν να διατίθενται από τις 15 Αυγούστου αρχικά στους συνδρομητές Technet και MSDN και αμέσως μετά στους IT Pros και τους συνεργάτες της Microsoft ώστε να δοκιμάσουν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους με τα νέα Windows 8.

Τα Windows 8 RTM δεν είναι για όλους

Όλοι οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να περιμένουμε τη γενική διαθεσιμότητα των Windows 8 την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, κατά την οποία θα διατεθούν τα πρώτα Microsoft Surfare tablets με Windows RT. Αν έχετε αγοράσει νέο υπολογιστή με προεγκατεστημένο λειτουργικό τα Windows 7 από τις 2 Ιουνίου και έπειτα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Windows Upgrade Offer αναβαθμίζοντας τον υπολογιστή σας στα Windows 8 με μόλις 14,99 ευρώ. Διαφορετικά, για τους κατόχους Windows XP, Vista και Windows 7 θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 8 Pro ανεξάρτητα από την ημερομηνία αγοράς με κόστος 39,99 δολάρια.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι RTM εκδόσεις των Windows Server 2012 και Visual Studio 2012. Η Microsoft έχει προγραμματίσει δύο launch events με live streaming για το κάθε προϊόν τον Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη παρουσίαση των Windows 8, εκτός του Build 2012 που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συνέδρια των τελευταίων ετών.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα βλέπω όλα Tiles! :) Άντε να δούμε… Πάντως έχω ένα πολύ (μα πολύ) καλό προαίσθημα. ;)

  2. Είναι Απίστευτα… ούτε βαρετά ούτε 100 χρόνια το ιδιο στυλ…μαρεσει

Top

Show Buttons
Hide Buttons