Windows 8 roadmap, όλες οι ημερομηνίες μέχρι αύριο

by Stefanos Kofopoulos • On 27-02-2011 • AT 3:05 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Windows 8 roadmap, όλες οι ημερομηνίες μέχρι αύριο

Η κατάσταση με τα Windows 8 είναι προχωρημένη, με την καλή έννοια εννοείται. Η δουλειά για τον κώδικα για το Milestone 3 αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου. Το σημαντικό στοιχείο με το leaked Windows 8 roadmap είναι ότι οι ημερομηνίες έχουν τηρηθεί και πολύ σύντομα θα δούμε εκτός από screenshots και builds να κυκλοφορούν εδώ και εκεί. Προφανώς ο κώδικας δεν είναι καν beta και αν βρείτε Windows 8 build σε torrent καλύτερα να αποφύγετε την συνάντηση του mouse με το download.

Πριν από μερικές ημέρες η έκδοση 6.2.7930.0.winmain_win8m2.110217-1825 των Windows 8 έδειξε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουμε από το νέο λειτουργικό αλλά και όσα υποθέτουμε ή θα θέλαμε να δούμε. Integration με cloud services ώστε όλα τα δεδομένα να αποθηκεύονται αυτόματα σε Sky drive, ενσωμάτωση στο λειτουργικό εφαρμογών και υπηρεσιών όπως το Facebook και Twitter, καλύτερη λειτουργία της διαδικασίας των updates, Office στο cloud, Live Messenger μαζί με hotmail κλπ.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν μπορώ να περιμένω :) Ανυπομονώ να δω το UI αν και εύχομαι να μην διαφέρει και τόσο απ’ των 7.

  • giannoug, οι αλλαγές θα είναι μάλλον στα σημεία και σε τίποτα άλλο.. τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το UI των Windows 8. Τι θα γίνει από πίσω έχει σημασία με την σύνδεση στο cloud

 2. Το Mac OS X δεν κινδυνεύει απο τα Windows μάλλον και ούτε πρόκειται μιας και αναμένεται σχετικά σύντομα και το Lion(10.7)που θα δημιουργήσει χαώδης διάφορα απο τα Win.

 3. Θα συμφωνήσω με τον Michalis Chiras αλλα και τον Macfan.Για τα mac δυστηχώς ακόμα εν ετως 2011 κυκλοφορουν διάφορες προκαταλήψεις.Για παράδειγμα οτι δεν εχουν δεξι κλικ ,δεν υπαρχει το microsoft office,δεν υπάρχουν καθόλου προγράμματα,δεν μπορείς να κατεβάσεις torrent,δεν θα είναι συμβατός ο εκτηπωτής που έχουν ή τα ηχεία ή η φωτογραφική (γιατί για τα windows υπάρχει το cd μετα drivers) ,δεν,δεν,δεν!Ευτηχώς τίποτα απο όλα αυτά δεν ισχύει.Απο τότε που τα mac περνουν intel επεξεργαστες όλα αυτά τα πρόβληματα έχουν λυθεί.Εγώ προσωπικά απο τότε που πήρα mac δεν μου εχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Ούτε υπήρξε κάποια φορά που να ψάχνω κάποιο πρόγραμμα και να μην το βρίσκω.Ακόμα τα προτιμάω γιατί πρώτον δεν τρώνε τόσα κολήματα όσο τα windows ,ειναι αρκετά γρήγορα ,έχουν πολύ friendly UI, με έχει βολέψει πολύ το expose
  ενώ το πιο σημαντικό απο όλα ειναι πως όλο μπορω να τα έχω οργανομένα (δηλ.βάζω φωτογραφίες μπάινουν κατευθείαν στο iphoto και απο εκει αναγνωρίζει faces,places,To ίδιο γίνεται και με τα βίντεο.Bάζω τραγούδια και μπαίνουν αμέσως στο itunes που μονο του μου βρίσκει artwork ,albums,artists).

  Απο την άλλη υπάρχουν κάποιοι υπερβολικοί που τα παραλένε .Τα mac ειναι σφεράτα,δεν κολάνε ποτέ ειναι καλύτερα.
  Γιαυτό εν ετως 2011 η apple δεν εχει να χάσει τίποτα και τα τελευταία χρόνια μόνο ανεβαίνουν τα ποσοστά πωλησης των υπολογιστών της.Κακά τα ψέματα ο μόνος λόγος που δεν αγοράζουν mac ειναι η τιμή τους και έχουν απόλυτο δικαιο

 4. Τα windows δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απο την Apple,το πρόβλημα είναι η Microsoft η ίδια.Έχει τόσα τμήματα και τόσες ιδέες,μόνο που δεν τις υλοποιεί.Τα windows 7 είναι το καλύτερο λειτουργικό της ως τώρα,και λογικά τα windows 8 ακόμα καλύτερα.Το θέμα είναι πως δεν είναι τυχαίο πως η Apple,πολύ μικρότερη σε μέγεθος και τμήματα και λεφτά, την έχει ξεπεράσει σε αξία και σε ποσοστό διείσδυσης στην αγορά.Έχει καλύτερα σχέδιο,πώς να το κάνουμε.
  Το Snow Leopard είναι κορυφή,και το Lion που δουλεύω εδώ και κάποιες μέρες είναι 100 φορές ακόμα πιο πάνω,τρομερό λειτουργικό!
  Απλά οι δυο εταιρίες δεν θα πρέπει να συγκρούονται αλλα να κοιτάνε η καθεμιά τη δουλειά της.Μόνο που η Microsoft δεν φαίνεται να έχει κάποια σφαιρική αντίληψη για τα πράγματα όπως η Apple που με το Lion oμογενοποιεί mobile και desktop περιβάλλον όσο καμιά άλλη.Και στο Lion(που παρεπιπτόντως για πρώτη developer έκδοση είναι απιστευτα σταθερά) μπορεί κανείς να δεί ίχνη cloud computing παντού,που θα αποκαλυφθούν στους επόμενους μήνες.
  Και ας μήν ξεχνάμε-mac os και ios είναι UNIX-οειδή,γι αυτό και υπερτερούν ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons