Τα πρώτα patch για Windows 8 έρχονται την Τρίτη

by Stefanos Kofopoulos • On 10-11-2012 • AT 10:43 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τα πρώτα patch για Windows 8 έρχονται την Τρίτη

Μπορεί τα Windows 8 να είναι διαθέσιμα μερικές εβδομάδες, η Microsoft όμως εργάζεται μέρα-νύχτα για να βελτιώσει την ασφάλεια του νέου λειτουργικού και όχι μόνο. Στις 13 Νομεβρίου 2012 τα πρώτα Windows 8 patch θα είναι διαθέσιμα για download.

Τα Windows 8 θα ενημερωθούν με τουλάχιστον 3 patch που θα γίνουν διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα. Η Microsoft δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς πιο κομμάτι του λειτουργικού αναμένεται να ενημερώσει και παραμένοντας μόνο στο “Microsoft Security Bulletin Advance Notification for November 2012” μερικές ημέρες πριν την Τρίτη.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους χρήστες των Windows 8. Το λειτουργικό θα ενημερωθεί αυτόματα για μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία στην λειτουργία του, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα με τα Windows 7 και Windows XP που θα συμπεριλαμβάνονται στον κύκλο ενημερώσεων της επόμενης εβδομάδας.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη Windows 8 ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση την Τρίτη, μετά την εγκατάσταση των patch, αφού και τα 3 billetins αφορούν critical patches σύμφωνα με την Microsoft. Αυτό είναι όλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,SERVICE PACK 1.2.3 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
  RAMBO-ROCKY 1.2.3.4….

  • Δεν είναι service pack αλλά patches, όπως γίνεται σε όλα τα λειτουργικά. Τί σου φαίνεται περίεργο;

   • τιποτα φιλε, τιποτα.. αλλα μια φορα να βγαλουν ενα λειτουργικο που να μην ειναι τρυπιο!!

   • Πιθανώς δεν έχεις επαφή από λειτουργικά συστήματα … είπε κανείς ότι είναι τρύπιο; Security Patches όπως γίνεται σε όλα τα λειτουργικά (Η/Υ, κινητά, tablets).

Top

Show Buttons
Hide Buttons