Τα Windows 8.1 σε δράση για πρώτη φορά [video]

by dtonias • On 05-06-2013 • AT 5:46 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Windows 8.1 video

Η Microsoft παρουσιάζει με ένα νέο video ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα Windows 8.1 τους επόμενους μήνες.

Λίγες ημέρες πριν από τη διάθεση της Public Preview έκδοσης των Windows 8 στις 26 Ιουνίου, o Jensen Harris από την ομάδα User Experience της Microsoft, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Windows 8.1 σε δράση. Μέχρι τώρα, αυτά που γνωρίζαμε υπήρχαν μόνο σε screenshots που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες αλλά και από τα leaks που διέρρευσαν στο internet.

Το πρωτο video των Windows 8.1, κλεφτη ματια στο μελλον

Στο video παρουσιάζονται αρκετά από τα χαρακτηριστικά που είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα τους είναι η οθόνη Έναρξης με περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, τα νέα tiles, το multitasking, η εξελιγμένη αναζήτηση με τη βοήθεια του Bing και ορισμένες ακόμη αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον των Windows 8.1.

Μαθε ολα τα νεα χαρακτηριστικα των Windows 8.1

Το νέο κουμπί Start εμφανίζεται αστραπιαία στο video, η Microsoft δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργεί. Άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί ότι το Start έρχεται στα Windows 8.1, είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού αλλά όχι και το σημαντικότερο.

ΔΕΣ: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.1 σε PC και tablet

Με το σύντομο video αλλά και τις υπόλοιπες αλλαγές που αναμένεται να παρουσιάσει η Microsoft στις 26 Ιουνίου το σίγουρο είναι ότι το νέο γραφικό περιβάλλον ωριμάζει και βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η εμπειρία χρήσης του λειτουργικού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. θα είναι δωρέαν? κάτι σαν service pack?

 2. νομίζω ναι και επισήμως αν θυμάμαι καλά…

 3. Πολύ ωραίες αλλαγές.. Χρειαζόντουσαν… Ευτυχώς κάποιοι ακούνε το feedback…

 4. Καλά όλα αυτά για οικιακή χρήση αλλά σε επίπεδο επιχείρησης αλλάζουν τα πράγματα. Αυτός πιστεύω ότι θα είναι ο λόγος που θα πάει άπατο το λειτουργικό, άντε στην καλύτερη θα είναι μεταβατικό λειτουργικό για τα επόμενα windows. Μόνο και μόνο η εκπαίδευση και οι καινούργιες συνήθειες που πρέπει να αποκτήσει το προσωπικό μιας επιχείρησης εξαλείφει την οποιαδήποτε αύξηση παραγωγικότητας. Άντε τώρα να εξηγήσεις στην κυρά Κούλα από το λογιστήριο για tiles και γιατί το shutdown άλλαξε…

  • Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στις επιχειρήσεις.

  • Στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε αναβαθμιστεί αρκετοί και στο επόμενο διάστημα και οι υπόλοιποι. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα παιδιά της μηχανογράφησης, κάποια μικροπροβλήματα έχουν παρουσιαστεί. Κάτι ανάλογο με τ ότι είχε γίνει στην προηγούμενη αναβγάθμιση από XP σε 7.
   Μην ακούτε λοιπόν τους διάφορους «καλοθελητές» του internet. Τα 8 και, υποθέτω, ακόμα περισσότερο τα 8.1 είναι κορυφαίο λειτουργικό που μέσα σε 1 μέρα το πολύ το παίζεις στα δάκτυλα. Άνετα. Όσο «άσχετος» χρήστης και να ‘σαι. :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons