Έτοιμη η τελική έκδοση των Windows 8.1, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο

by dtonias • On 29-08-2013 • AT 8:26 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Windows 8.1 RTM

Η Microsoft παρέδωσε τη νέα έκδοση των Windows 8.1 στους κατασκευαστές υπολογιστών. Υπομονή μέχρι τις 18 Οκτωβρίου για την επίσημη κυκλοφορία.

Οι φήμες για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν και πλέον η τελική έκδοση των Windows 8.1 έχει σταλεί ήδη στους κατασκευαστές για να ενσωματώσουν το λειτουργικό σε όλους τους νέους υπολογιστές και tablets. Μόλις 10 μήνες μετά από την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8, η Microsoft έχει έτοιμη την επόμενη έκδοση γεγονός που επιβεβαιώνει το σύντομο κύκλο κυκλοφορίας που θα δούμε στα Windows από εδώ και πέρα.

Τα Windows 8.1 θα είναι διαθέσιμα σε όλους στις 18 Οκτωβρίου 2013. Αυτό σημαίνει όμως ότι developers, IT Pros, συνδρομητές σε Technet και MSDN θα χρειαστεί να περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία για να αποκτήσουν τη δωρεάν αναβάθμιση.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους των Windows 8 και η αναβάθμιση θα γίνει μέσω του Windows Store. Με τα Windows 8.1 η Microsoft δίνει μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στον τελικό χρήστη έτσι ώστε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών από την πρώτη εκκίνηση του λειτουργικού.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή η RTM δεν θα είναι διαθέσιμη τώρα σε MSDN (π.χ. πανεπιστημιακών ιδρυμάτων) όπως ήταν πέρυσι η RTM των Windows 8;

    (μέχρι στιγμής πάντως στο δικό μου πανεπιστήμιο, μόνο η Windows 8.1 Professional Preview έκδοση είναι διαθέσιμη)

    • Όχι, θα είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξαιρέτως από τις 18 Οκτωβρίου και μετά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons