Σύνδεση στα Windows 8.1 με 4-ψήφιο κωδικό PIN

by dtonias • On 12-11-2013 • AT 4:34 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Σύνδεση στα Windows 8.1 με 4-ψήφιο κωδικό PIN

Δημιούργησε τον δικό σου κωδικό PIN και συνδέσου ακόμη πιο γρήγορα στα Windows 8.1 χωρίς δύσκολους κωδικούς και λάθη κατά την πληκτρολόγηση.

Windows 8.1 μεγαλυτερη ασφαλεια και ευκολια με κωδικο PIN οπως στο κινητο

Τόσο στα Windows 8 όσο και στα Windows 8.1 η Microsoft έδωσε ακόμη περισσότερες επιλογές εισόδου στον λογαριασμό χρήστη χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού, τη χρήση εικόνας, τον κωδικό PIN ή ακόμη και την απενεργοποίηση του με απευθείας σύνδεση στην οθόνη Έναρξης ή την επιφάνεια εργασίας.

Δημιουργώντας ένα τετραψήφιο κωδικό PIN για τη σύνδεση στο λογαριασμό σας η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη αφού δε χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τον κανονικό κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει. Αν και προφανώς δεν αποτελεί την ασφαλέστερη ενέργεια για την προστασία του Windows 8.1 υπολογιστή ή tablet από τρίτους, ωστόσο αποτελεί μια επιθυμητή επιλογή για αρκετούς χρήστες του νέου λειτουργικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύνδεση στα Windows 8/8.1 με τη χρήση εικόνας

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις υπολογιστή (PC Settings) μέσω του μενού charms, μεταβείτε στην κατηγορία Λογαριασμοί (Accounts) και έπειτα στην υπο-κατηγορία Επιλογές εισόδου (Sign in options). Εδώ πατήστε στο κουμπί Προσθήκη (Add) της ενότητας PIN για να ξεκινήσετε τη διαδικασία προσθήκης του κωδικού PIN της επιθυμίας σας.

Σύνδεση στα Windows 8.1 με 4-ψήφιο κωδικό PIN

Αρχικά θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον τωρινό κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να πραγματοποιηθεί η επαλήθευση και να αποτραπεί η προσθήκη PIN από τρίτους.

Σύνδεση στα Windows 8.1 με 4-ψήφιο κωδικό PIN

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε δύο φορές τον κωδικό PIN που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί Τέλος (Finish) για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Σύνδεση στα Windows 8.1 με 4-ψήφιο κωδικό PIN

Αυτό ήταν! Τόσο γρήγορο και τόσο απλό. Πλέον, μπορείτε να συνδέεστε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας μόνο τον τετραψήφιο κωδικό PIN που έχετε επιλέξει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εγώ το pin χρησιμοποιώ!

  2. δεν το ηξερα….ωραιο και πιο ευκολο

Top

Show Buttons
Hide Buttons