Η Microsoft επιβεβαιώνει: Windows 7 το 2009

by Stefanos Kofopoulos • On 12-05-2009 • AT 12:13 am • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

windows 7 green desktop

Ήταν κοινό μυστικό ότι τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν το 2009 αλλά η Microsoft ήθελε να παίξει την γάτα με το ποντίκι. Το ξέραμε από την Acer ήδη αλλά πάντα είναι διαφορετικά επίσημα χείλη να επιβεβαιώνουν ότι τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα την εορταστική περίοδο του 2009 ή για να το θέσω σε Microsoft λόγια “With early RC testing and partner feedback we’ve received over the past few weeks, Windows 7 is tracking well for holiday availability”. Τα Windows 7 RC είναι πλέον διαθέσιμα για download σε όλους αλλά πριν προχωρήσετε, αν έχετε απορίες για το hardware που χρησιμοποιείτε στο παλιό desktop ή laptop, ρίξτε μια ματιά στο Windows 7 Upgrade Advisor.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε, άντε, για να ξεκουμπιστούν σιγά σιγά τα Windows XP, μουχλιάσανε.

    • Ε ναι, ήδη βρίσκονται στο Service Pack 3 και παίρνουν ανάσες ζωής επειδή πουλάνε ακόμα. Η Microsoft σπρώχνει λίγο – λίγο το end of life αλλά δεν θα συνεχίζει για πολύ ακόμα με τα Windows 7 να είναι κατασκευασμένα ώστε να τρέχουν και σε netbooks.

  2. Αν τρέχεις Vista και τα αγόρασες με το μηχάνημα δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις Windows 7. Μάλλον θα είναι ταχύτερα στο ίδιο hardware

  3. Αραγε θα παιζουν με τα Parallels σε Mac…

  4. και εγω για mac τα θελω…ετσι, να ριξω μια ματια

  5. Παιδιά τα Vista δεν φεύγουνε νωρίς θα είναι είναι τριών χρονών λειτουργικό την ημερομηνία κυκλόφορίας των 7!!!

    Η MS είχε πάντα ένα lifespan τριων-τεσσάρων ετών για τα λειτουργικά της και εξαιρεση σε αυτό ήταν μόνο τα κορακοζώητα XP (πέντε χρόνια)

Top

Show Buttons
Hide Buttons