Θα κατασκευάσει η Motorola το νέο Nexus;

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2014 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus-logo-up-close

Οι φήμες που θέλουν την Motorola να κατασκευάζει το επόμενο Nexus γίνονται ολοένα και πιο έντονες, με τις περισσότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα phablet.

Μπορεί η Motorola να μην ανήκει πλέον στην Google και να αποτελεί πλέον ιδιοκτησία της Lenovo, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με την πρώην ιδιοκτήτριά της στη δημιουργία του επόμενου Nexus 6.

Σύμφωνα με το Android Police, το νέο project της Motorola έχει την κωδική ονομασία Shamu και δεν αποκλείεται να είναι ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 5,9 ιντσών και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα στοιχεία δείχνουν ότι θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία στις αγορές στα τέλη Νοεμβρίου 2014.

Είναι δεδομένο ότι το νέο Nexus θα έχει το Android L, αφού όλες οι συσκευές της εν λόγω οικογένειας, φέρουν πάντα την πιο ενημερωμένη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google, υποστηρίζοντας και όλα τα σχετικά updates. Το επόμενο Nexus Tablet θα κατασκευαστεί από την HTC και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει οθόνη διαγωνίου 8,9 ιντσών.

Άγνωστο παραμένει το ποια θα είναι η τύχη του Android Silver προγράμματος που υποτίθεται ότι θα αντικαθιστούσε τα Nexus με συσκευές που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα των παρόχων και όχι αποκλειστικά από την Google. Η παραίτηση του ιθύνοντα νου του Android Silver, Nikesh Arora, μας υποψιάζει ότι μάλλον εγκαταλείπεται το πρόγραμμα για χάρη του Nexus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons