Η ATT απαντάει στην Verizon, ποιός έχει το καλύτερο 3G;

by Stefanos Kofopoulos • On 19-11-2009 • AT 1:27 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

att logo

Φαίνεται ότι το διαφημιστικό της Verizon με τα παιχνίδια, το iPhone και την κάλυψη 3G ήταν μόνο η αρχή για ένα νέο πεδίο μάχης. Η ATT δεν θα μπορούσε παρά να απαντήσει με το δικό της τρόπο, χρησιμοποιώντας με την σειρά της το iPhone. Ποιός έχει το καλύτερο 3G στην χώρα των 300 εκατομμυρίων κατοίκων θα το κρίνουν οι Αμερικανοί. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθούμε από μακρυά την διαμάχη και το ιPhone κάπου εκεί στην μέση ανάλογα τα συμφέροντα. Αναρωτιέμαι πως να νιώθει η Apple για αυτό και πότε θα ανακοινώσει την διάθεση του νέου iPhone 4 στο δίκτυο της Verizon.

Who offers the best 3G experience? Let’s compare.” The nation’s fastest 3G network? AT&T.
The network that lets you talk and surf the Web at the same time? AT&T.
The most popular smartphones?
Access to more than 100,000 apps? AT&T.
Name that starts with the letter “V”? (Hey, the other guys got one!)
When you compare, there’s no comparison: AT&T provides a better 3G experience.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εν μέρη ναι. Το θέμα είναι ότι το iPhone είναι το μπαλάκι και η καραμένα που χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρείες και η Apple το επιτρέπει, κάτι που συνήθως δεν γίνεται αν σκεφτείς διαφημίσεις με Windows κλπ. Περιμένω να δω πότε θα πάρει και η Verizon το iPhone

 2. Έχει για πολλούς λόγους. Ένας είναι η κόντρα Google με Apple. Ένας άλλος είναι το mobile search και τα mobile apps γενικά που απαιτούν σύνδεση στο internet. Εκεί μπαίνει και η HTML5, το Flash, οι διαφημίσεις κλπ. Έχει σημασία επίσης για το μέλλον αυτών των apps και τι μπορούν να προσφέρουν οι developers αν έχουν σύνδεση στο internet. Έχεις επίσης σημασία για εμάς που βλέπουμε μια μάχη για την βελτίωση των υπηρεσιών και κάλυψης 3G αντί για χαμηλά πάγια, τα κάνω όλα και συμφέρω κλπ

 3. 1. Άμμα δεν έχεις σωστή κάλυψη τι να τα κάνεις τα 7.2Μbps; Θέλεις να έχεις έστω 2 αλλά να ποιάνει παντού(Busted)
  2. Ο μέσος επαγγελματίας χρήστης δεν κάνει surf ενώ μιλάει… Τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει σπάνιες φορές και φυσικά δεν μπορώ να πω οτι υπήρχε λόγος. Σε πέρνουν τηλέφωνο, ενημερώνεσαι για αυτό που πρέπει να κάνεις και αφού έχει συγκρατήσει αυτό που πρέπει να κάνεις τότε συνεχίζεις… Αρκετές φορές πρέπει να θυμηθούμε οτι σίγουρα ήδη κάνουμε κάτι καθώς μιλάμε… Δεν είχαμε όλοι πατέρα τον Ναπολέων. (busted)
  3. Στην Αμερική υπάρχουν μια τεράστια γκάμα συσκευών CDMA που καλύπτουν πάρα πολλούς χρήστες και πολλά “θέλω” αλλά και φυσικά όταν μερικές θέλεις σωστό service τότε κάνεις μια υποχώρηση στη συσκευή. Αν και αρκετοί είναι αυτοί που πέρνουν το κινητό οχι για τις υπηρεσίες που μπορεί να τους προσφέρει το σύνολο αλλά για το… κινητό. (-)
  4. Ε καλά η μόνη πηγή εφαρμογών δεν είναι η ΑΤΤ…(semi-busted)
  5. Ναι έχει χάσει έτσι και αλλιώς άρα δεν υπάρχει λόγο να πάρει αστεράκι(μπούρδα.)

  Δεν είναι τυχαίο που πολλά HTC, BlackBerry, Motorola(Droid) βγαίνουν πρώτα σε CDMA…
  Αλλά και φυσικά μην ξεχνάμε και οτι η Apple θέλει να βγάλει μια CDMA εκδοχή του iPhone.

  p.s. Υπάρχουν συσκευές από πολλές εταιρίες που έχουν και τις 2 εκδοχές π.χ. το BlackBerry 85χχ. Αλλά τις περισσότερες φορές οι CDMA εκδοχές είναι σε 3G γιατί ξέρουν οτι θα αξιοποιηθεί ενώ οι GSM βγαίνουν σε EDGE γιατί ξέρουν οτι δεν “παίζει” να βρούνε όλοι τους HSDPA για να το αξιοποιήσουν.

  • 1. Το θέμα είναι ότι δεν πιάνεις παντού έστω και 2Mbps στην Ελλάδα

   Το νέο iPhone υποτίθεται ότι θα παίζει και σε CDMA και σε GSM για να είναι μια συσκευή που πάει παντού, ανάλογα τις ρυθμίσεις του software.

   • Κοίτα στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πάντα πίσω σε τέτοια θέματα και όταν σου λέει ο καθένας HSPA+ έσυ πρέπει να υπολογίζει το 1/10 για γίνεις ρεαλιστικός. Και φυσικά δεν λέω οτι μπορεί κάποιος να πιάνει 10+ με HSPA+ αλλά στο 90%(μήπως είπα λίγο;) των περιπτώσεων θα ποιάσεις 2Mbps και όχι παντού γιατί υπάρχουν πολλές περιοχές που δεν έχεις καν κάλυψη 3G(UMTS).

    Καλά θα κάνουν. Να γίνει και World Phone για να παίζει παντού.

Top

Show Buttons
Hide Buttons