Λευκό iPhone 4 στην Αγγλία και Ολλανδία αύριο από την Vodafone

by Stefanos Kofopoulos • On 26-04-2011 • AT 3:55 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Λευκό iPhone 4 στην Αγγλία και Ολλανδία αύριο από την Vodafone

Αν οι φήμες και πληροφορίες επαληθευθούν, οι Άγγλοι και Ολλανδοί φίλοι σας θα μπορούν να αγοράσουν το νέο λευκό iPhone 4 από αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 στα καταστήματα Vodafone. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο καθυστέρηση, η Apple είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά το λευκό μοντέλο του iPhone 4 αφού πρώτα έχει λύσει όλα τα προβλήματα με το χρώμα, την κάμερα, το φως από το φλας κλπ. Ένα νέο μοντέλο iPhone αυτή την περίοδο μπορεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση που φημολογείται ότι θα έχει το νέο iPhone 5 / iPhone 4S με την διάθεση του να προγραμματίζεται τον Σεπτέμβριο. Πόσοι θα αγοράσουν λευκό iPhone 4 ή όχι είναι αβέβαιο, αλλά αν κρίνω από ό,τι διαβάζω και ακούω θα είναι πολλοί.

Γιατί το λευκό ή το συγκεκριμένο λευκό που χρησιμοποιεί η Apple στο iPhone, έχει τόσο μεγάλη σημασία και αξία για κάποιους είναι μάλλον κάτι που θα παραμείνει άγνωστο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν το λευκό iPhone 4 μετά από την πολύμηνη καθυστέρηση, χρησιμοποιεί νέα ηλεκτρονικά ή παραμένει το ίδιο αλλά με διαφορετική μπογιά. Το ερώτημα είναι, θα αγοράζετε ένα λευκό iPhone 4 εξαιτίας του χρώματος και μόνο;

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το καλό να το δούμε και στην Ελλάδα!

  2. εγώ προσωπικά θα το χτυπούσα εάν έβγαινε ένα χρόνο πριν. Τώρα πια φαίνεται πόσο ανεύθυνη εταιρεία είναι η Apple. Γιατί πρώτα δημιουργούμε και μετά διαφημίζουμε.

  3. Την δεδομένη στιγμή και με την κυκλοφορία του νέου iPhone, όχι βέβαια. Θα είχα αυτό το δίλλημα μόνο αν κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα. Προσωπικά θα περιμένω το καινούργιο.

    • Άρα πας για Σεπτέμβριο…

  4. Εγώ αρχικά το λευκό ήθελα. Πήρα το μαύρο μόνο και μόνο γιατί μπορούσα να το πάρω πριν έρθει Ελλάδα από Αγγλία και ήμουν στο τσακ να μην το πάρω και να περιμένω… θα περίμενα πάαααρα πολύ τελικά. Πάντως τώρα όχι, δεν υπάρχει λογική να πάρει κανείς το λευκό εκτός και αν έχει διαφορετική τιμή (εντελώς χλωμό).

Top

Show Buttons
Hide Buttons