Ο Λευκός Οίκος δοκιμάζει Samsung, LG smartphones για να αντικαταστήσει τα BlackBerry

by Stefanos Kofopoulos • On 24-03-2014 • AT 2:34 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Ο Λευκός Οίκος δοκιμάζει Samsung, LG smartphones για να αντικαταστήσει τα BlackBerry

Επιπλέον προβλήματα για το BlackBerry με τον Λευκό Οίκο να ανακοινώνει ότι βρίσκεται ήδη στην διαδικασία ελέγχου εναλλακτικών λύσεων smartphones με μοντέλα από Samsung και LG.

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται να έρχονται στο IT τμήμα του Λευκού Οίκου που ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να μειώσει τα BlackBerry και να αρχίσει να χρησιμοποιεί smartphones από άλλες εταιρείες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη γίνονται δοκιμές με Samsung και LG smartphones χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για συγκεκριμένα μοντέλα. Το σίγουρο είναι ότι ο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μαζί με τον Λευκό Οίκο ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις.

“We can confirm that the White House Communications Agency, consistent with the rest of the Department of Defense, is piloting and using a variety of mobile devices”

Η Samsung με το Knox 2.0 προσπαθεί να κάνει τα Android smartphones της εταιρείας όσο πιο ασφαλή γίνεται, θυσιάζοντας κάποιες από τις ομορφιές του Android. Αντίστοιχη είναι και η λύση Gate από την LG για μεγαλύτερη ασφάλεια στο Android.

Προς το παρόν ο Barack Obama δεν πρόκειται να αποχωριστεί το ειδικά διαμορφωμένο BlackBerry που χρησιμοποιεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιτάνα γνωρίζεις γιατί “σνομπάρουν” όμως τα iphone? αφού έχουν Κ παραπάνω ασφάλεια απο τα android κι είναι Κ αμερικάνικα!

    • Δεν τα σνομπάρουν, κάνουν δοκιμές με όλα

  2. Τιτάνα, ποιά είναι τά πλεονεκτήματα καί μειονεκτήματα τού ΒΒ γιά έναν εταιρικό χρήστη;;; Γιατί η ΒΒ άφησε τήν αγορά νά τής φύγει μέσα από τά χέρια;;; Καί εμείς στήν εταιρεία μου βρισκόμαστε σ’ έναν προβληματισμό (παρ’ όλον ότι έχουμε κάνει μιά σοβαρή επένδυση στήν ΒΒ) άν θά πρέπει νά τά κρατήσουμε ή όχι._

Top

Show Buttons
Hide Buttons