Θεωρία: Αν το ντόπινγκ ήταν νόμιμο

by Stefanos Kofopoulos • On 06-08-2007 • AT 7:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sp drugs

Με τόσα κρούσματα ντόπινγκ σε επίσημες διοργανώσεις είναι αναμενόμενο να αναρωτηθεί κάποιος τί θα γινόταν αν η χρήση απαγορευμένων ουσιών ήταν νόμιμη. Πέρα από την προφανή εξήγηση των καλύτερων επιδόσεων και περισσότερων προβλημάτων υγείας, η νομιμοποίηση μερικών αναβολικών ουσιών ή η διακοπή των τεστ για εντοπισμό αυτών θα επηρεάσουν άμεσα και τους θεατές. Σκεφτείτε ένα επιθετικό ποδοσφαιριστή να μπορεί να τρέχει σε όλη την διάρκεια του αγώνα όπως και στο πρώτο 20λεπτο. Σκεφτείτε τον αμυντικό που τον μαρκάρει και το θέαμα που θα προσφέρουν οι σκληρότερες μάχες μέσα στο γήπεδο. Το θέμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αν προσθέσουμε την ιδέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα κέρδη από διαφημιστικά σποτ κλπ.

Τα ερωτηματικά είναι κάτι περισσότερο από φιλοσοφικά, για αυτό η ανάγνωση του άρθρου είναι must. Αυτό που θα με ενδιέφερε πολύ είναι τα στατιστικά θανάτων και επιπλοκών από την χρήση αναβολικών κατά την διάρκεια της αθλητικής καριέρας και μετά από το τέλος αυτής.

Δεν θα ήθελα η γυναίκα μου να έχει περισσότερη μυϊκή μάζα από μένα, ούτε φωνή νταλικέρη, ούτε περισσότερες γωνίες στο πρόσωπο, ούτε υπερτροφική κλειτορίδα που να μοιάζει με μικρό πέος. Αυτές βέβαια είναι δικές μου απόψεις… υπερβολικές ίσως θα πουν κάποιοι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons