Η Westnet ανακοινώνει νέες gaming συνεργασίες

by George Polyzos • On 03-12-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Westnet ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τις Corsair, ATGames και Abysse, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των gaming προϊόντων.

Η πολυετής εμπειρία, η πρωτοποριακή τεχνολογία και η καινοτομία, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος της Corsair. Εκτός από την παραγωγή συστημάτων μνήμης υψηλού επιπέδου, τροφοδοτικά εξαιρετικής απόδοσης, θήκες για PC, λύσεις ψύξης κ.α., η εταιρεία από το 2014 μέσα από την Corsair Gaming, προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όσων είναι παθιασμένοι με το ανταγωνιστικό PC Gaming.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πληκτρολόγια, ποντίκια, headsets και mouse mats, που δημιουργούν για αυτούς ένα δυναμικό gaming set. Η ποιότητα που προσφέρει η Corsair σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υποστήριξης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών gamers, των overclockers και γενικά όσων αγαπούν το Gaming, ανά τον κόσμο.

Η AtGames εξειδικεύεται στις ρετρό κονσόλες παιχνιδιών και αναβιώνει το γνωστό Atari αλλά και τις κονσόλες της SEGA, τα οποία έρχονται για να κάνουν ένα νοσταλγικό flashback των πρώτων κλασικών παιχνιδιών, αλλά και να δείξουν στους νεότερους παίκτες από πού ξεκίνησε το Gaming.

Τέλος, η Abysse, δημιουργεί μια σειρά licensing αντικειμένων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει T-shirts, κούπες, τετράδια, και συλλεκτικές φιγούρες με ήρωες και θέματα από γνωστά video games και sci-fi σειρές και ταινίες.

Προσθέτοντας τις νέες αυτές συνεργασίες στο χαρτοφυλάκιό της, η Westnet προσφέρει ακόμα πιο έντονες εμπειρίες gaming σε όλους τους «φανατικούς» του χώρου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons