Βίντεο κοροϊδεύει τον προφήτη Μωχάμεντ

by Stefanos Kofopoulos • On 09-10-2006 • AT 11:28 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Φαίνεται πως κάποιοι Δανοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει φαντατισμός και αποφάσισαν να κοροϊδέψουν τον προφήτη Μωχάμεντ σε ένα από τα πάρτυ του άκρα δεξιού κόμματος Danish People’s Party. Τα βίντεο με τα κατορθώματα δύο νεαρών κυκλοφόρησαν online αλλά γρήγορα αποσύρθηκαν.

Πιθανολογώ ότι πάνω στο μεθύσι τους (σκανδιναβοί είναι!) τα παλικάρια δεν κατάλαβαν ότι μια καμήλα με το πρόσωπο του προφήτη Μωχάμεντ και μπύρες αντί για καμπούρες δεν είναι καλή ιδέα.

Ήδη κυκλοφορεί σχετική οδηγία που προειδοποιεί τους Δανούς να αποφύγουν τα ταξίδια στην Μέση Ανατολή και ελπίζω το περιστατικό να ξεχαστεί γρήγορα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αχ αυτοί οι Δανοι..

  και είναι “φανατικοί” ;)

 2. Επειδή έχω συγγενείς εκεί και βρίσκομαι συχνά, πρέπει να ξέρετε ότι παίζεται μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ ρατσιστών Δανών και ατόμων που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Πέρα από ξυλοδαρμούς, όπου βρεθούν μακριά από την αστυνομία, τα “επιχειρήματα” που ανταλλάσσονται είναι, από τη μια μεριά, θα σας στείλουμε όλους πίσω στην έρημο, θα σας κάψουμε, θα σας φάμε κλπ. κλπ. και από την άλλη μεριά “όταν θα γίνετε όλοι εδώ μουσουλμάνοι θα μας φιλάτε τα πόδια”…

  Οι συνειδητές προκλήσεις με σκίτσα και βίντεο αποβλέπει στην όξυνση και στον εξαναγκασμό της κυβέρνησης να πάρει μέτρα κατά των ξένων γενικώς. Οι “αμέτοχοι” Έλληνες, Ιταλο-Ισπανοί και λοιπές νότιες δυνάμεις, είναι τα βατράχια που τσαλαπατιώνται πάνω στον καυγά των ελεφάντων…

 3. Σύμφωνα με την περιγραφή του κόμματος στην Wikipedia οι συμμετέχοντες είναι κάτι σαν τον Πλεύρη της Δανίας.

 4. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη Δανία. Τόσο μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα υπάρχει στη Κοπενγάχη ή/και σε άλλες περιοχές?

 5. Ο Μωάμεθ είναι προφήτης για τους μωαμεθανούς. Δε χρειάζεται να είσαι ούτε χριστιανός, ούτε μορφωμένος για να συμπεράνεις το προφανές.

 6. Τι θα γίνει ρε παιδες.
  Την μια βγαίνουν σκίτσα.
  Την άλλη βίντεο.
  Κι όμως κανείς δεν είδε τα περιβόητα αυτά σκίτσα και βίντεο. Εγώ προσωπικά δεν τα είδα ποτέ μου.

  Μήπως είναι μια απλή προπαγάνδα για να δημιουργήσουν θρησκευτικό πόλεμο σύμφωνα με τις γραφές;

 7. Τα σκίτσα κυκλοφορούσαν και νομίζω ότι κυκλοφορούν ακόμα σε διάφορα sites. Θα κοιτάξω να βρω το link.

Top

Show Buttons
Hide Buttons