Η μήνυση στους δίδυμους Winklevoss, είπε Facebook κανείς;

by Stefanos Kofopoulos • On 13-12-2010 • AT 6:30 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Η μήνυση στους δίδυμους Winklevoss, είπε Facebook κανείς;

Όσοι έχετε δει το The Social Network γνωρίζετε την κινηματογραφική εκδοχή της πραγματικότητας και φυσικά το όνομα Winklevoss, για την ακρίβεια τα ονόματα των διδύμων Winklevoss. Οι κύριοι μήνυσαν το Facebook και τον Mark Zuckerberg λέγοντας ότι τους έκλεψε την ιδέα, τα βρήκαν με συμβιβασμό και 65 εκατομμύρια δολάρια και το θέμα έκλεισε. Όλα αυτά ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν γιατί τώρα οι δίδυμοι Winklevoss μηνύουν το Facebook ξανά. Μόνο που αυτή την φορά κάποιος μηνύσει και τους αδερφούς Winklevoss επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Wayne Chang συνεργαζόταν με τους δίδυμους αλλά δεν έλαβε ούτε ένα δολάριο από τα 65.000.000 που εισέπραξαν τα δύο αδέρφια κατά τον συμβιβασμό με το Facebook. Ποιος λέει την αλήθεια, που πήγαν τα λεφτά και τι ακριβώς θα γίνει στην συνέχεια θα το κρίνει μόνο η ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι το Facebook μετράει ήδη 500.000.000 επιβεβαιωμένους και ενεργούς χρήστες και οι φήμες θέλουν ανακοίνωση για ακόμα μεγαλύτερο αριθμός χρηστών σύντομα.

Στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του, ο Zuckerberg λέει ξεκάθαρα ότι δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις των Winklevoss και γιατί η δεύτερη μήνυση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έφαγαν κιόλας τα μύρια; :p

    • Μπορεί να έφαγαν τα 65 εκατομμύρια που πήρα ή μπορεί να βλέπουν το valuation του Facebook να αυξάνεται συνέχεια και να θέλουν ακόμα περισσότερα χρήματα από όλο αυτό. Το αστείο είναι ότι κάποιος τους μηνύει για ακριβώς τον ίδιο λόγο και έχει μάλιστα και chat logs μαζί του

Top

Show Buttons
Hide Buttons