Καμινάδα η κεραία κινητής τηλεφωνίας

by Stefanos Kofopoulos • On 19-10-2006 • AT 2:28 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

destroying antenna

Καταστράφηκε σήμερα το πρωί κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε στηθεί σε ΧΑΜΗΛΟ κτήριο των νέων εστιών στην Πολυτεχνειούπολη, ακριβώς απέναντι και στο ίδιο ύψος με τα υπόλοιπα σπίτια των εστιών.

Η κεραία είχε καμουφλαριστεί προσεχτικά σε καμινάδα και ανακαλύφθηκε τυχαία από κάτοικους των εστιών. Όλα τα μηχανήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, καθώς και μια δεύτερη μικρότερη κεραία που σημάδευε το στρατόπεδο των ΜΑΤ(!)

Δικέ μου πρέπει να έχουν πολύ θράσσος και να είναι πολύ παράνομοι αυτοί που έκαναν την κεραία κινητής τηλεφωνίας να μοιάζει με καμινάδα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ >>

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λουδίτες με κουκούλες πρώτη φορά βλέπω…

  2. Φυσικά και δεν πρόκειται για λουδίτες. Τα αίτια της πράξης είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που προκάλεσαν το κίνημα των Λουδιτών.

  3. Μπραβο και παλι μπραβο, για αυτο το post!!! Οσο μεγαλυτερη πληροφοριση υπαρχει για τετοια θεματα τοσο πιο γρηγορα θα συνιδητοποιησουμε οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τις αποφασεις για τις ζωες μας σε καποιους σκοτεινους τυπους. Και παλι μπραβο Στεφ!!! ;-)

  4. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι σκοτεινού τύποι σίγουρα όμως όποιοι συμφώνησαν και όποιοι το κατασκεύσαν είχαν “σκοτεινό” σκοπό.

    Είναι απαράδεκτο γμτ!

Top

Show Buttons
Hide Buttons