Βράβευση από το AV-Test για το Avira Antivirus Pro

by George Polyzos • On 27-02-2015 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Avira 2015

Η λύση ασφαλείας προσωπικών υπολογιστών Avira Antivirus Pro απέσπασε τη διάκριση «Best Usability 2014 Award» για οικιακούς χρήστες από το AV-Test.

Το AV-Test ανέφερε πως το Avira AntiVirus Pro εξασφάλισε τις υψηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία Usability και στις έξι συνολικά δοκιμές πιστοποίησης κατά τη διάρκεια του 2014. Τα εργαστήρια AV-Test αξιολογούν πόσο πολύ τα εγκατεστημένα λογισμικά ασφαλείας επηρεάζουν τη συνολική φιλικότητα χρήσης του υπολογιστή και συγκεκριμένα σε σχέση με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Avira Antivirus Pro

Στις δοκιμές, το εργαστήριο επισκέφτηκε καθαρές ιστοσελίδες και σκάναρε περισσότερες από 400.000 ασφαλείς εφαρμογές ανά δοκιμή και κατέγραψε όλες τις ενέργειες που μπλοκαρίστηκαν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Το Avira Antivirus Pro εξασφάλισε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις δοκιμές.

«Το Avira είναι μια λύση ασφαλείας που παρέχει στον χρήστη διευρυμένη ελευθερία και κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο όταν παραστεί ανάγκη» δήλωσε ο Guido Habicht, Διευθύνων Σύμβουλος του AV-Test GmbH. Εκτός από την συγκεκριμένη διάκριση, το λογισμικό της Avira εξασφάλισε σημαντικές επιδόσεις και σε επιπλέον κατηγορίες δοκιμών όπως σε αυτές της προστασίας και της απόδοσης (ταχύτητα).

Το AV-Test είναι ένας ανεξάρτητος προμηθευτής υπηρεσιών στους τομείς του IT Security και Antivirus Research με έμφαση στον εντοπισμό και στην ανάλυση των πιο πρόσφατων απειλών και τη χρήση τους σε συνολική συγκριτική δοκιμή των προϊόντων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Avira, επισκεφτείτε το www.avirasuite.gr.

[Δ.Τ. T&K Computer Organizer]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons