Εικονική πραγματικότητα και social media μαζί από το Oculus Social

by Nikos Kaimakamis • On 11-03-2016 • AT 12:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Oculus-Social

Στοιχεία από το social networking αποκτά το Samsung Gear VR, στο πλαίσιο του Oculus Social. 

H Oculus, που κατασκευάζει το κράνος εικονικής πραγματικότητας Gear VR, σε συνεργασία με τη Samsung, παρουσιάζει το Oculus Social, μία πρωτοβουλία για να φέρει κοντά το social networking με το περιβάλλον virtual reality.

Βίντεο 360 μοιρών θα μπορούν να μοιραστούν και να πάρουν likes στο Facebook με τη χρήση του κράνους, ενώ ένα API που θα δημιουργήσει η Oculus θα επιτρέπει τη δημιουργία social links. Παράλληλα, οι χρήστες του Oculus Social θα μπορούν να παίζουν virtual παιχνίδια μεταξύ τους, τα οποία σταδιακά θα προστίθενται στο Oculus Store.

gearsocial2

Οι λογαριασμοί των χρηστών της Oculus μπορούν να συνδεθούν με τα προφίλ στο Facebook. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα δύο παιχνίδια, το Social Trivia, το οποίο είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για 4 παίκτες, ενώ το Herobound: Gladiators είναι ένα παιχνίδι μάχης σε αρένα, στο οποίο μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα 4 παίκτες.

Με τα νέα social χαρακτηριστικά, θα μπορεί κανείς να αφήσει τα reviews του και να τα δουν όλες οι επαφές του. Αργότερα, μέσα στον μήνα η Oculus υπόσχεται να δώσει στους developers εργαλεία για να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές και παιχνίδια σε περιβάλλον virtual reality.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons