Η Volvo για πούλημα

by Stefanos Kofopoulos • On 18-12-2008 • AT 12:52 am • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

volvo logo

Ακόμα και το δικαίωμα στο όνειρο είναι προβληματικό όταν η πραγματικότητα προσγειώνει απότομα ιδέες όπως το Volvo S60 Sport Sedan Concept. Δυστυχώς η μαμά εταιρεία της Volvo (βλέπε Ford), αποφάσισε ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το σπλάχνο της εδώ και τώρα ή όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο CEO της Ford Alan Mulally “I think that even though times are tough, there are a lot of people who would love to have that brand […] Even though it is tough it’s going to work out okay”. Πώς θα φτιάξουν τα πράγματα και θα είναι όλα καλά δεν είναι σίγουρο, αλλά για να το λέει ο CEO της Ford – Volvo μάλλον κάτι θα ξέρει ή τουλάχιστον έτσι θα το έχουν πει οι λογιστές, οι δικηγόροι και οι μαρκετίστες.

Για την ιστορία, η Ford είναι η μοναδική εταιρεία από τις 3 που ζήτησαν οικονομική βοήθεια από την Αμερικανική κυβέρνηση (οι άλλες δύο είναι η General Motors και η Chrysler) που δεν αντιμετωπίζει αμέσα πρόβλημα πτώχευσης αλλά βλέπει ελάχιστο φως στην άκρη του τούνελ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το δικαίωμα στο όνειρο είναι πάντα προβληματικό, εκτός και αν όνειρο υποτίθεται πως είναι το smart. Κρίμα για μία αξιόλογη και διαφορετική εταιρία.

 2. ΠΡΩΗΝ διαφορετική.

 3. Στέφανε γνωρίζεις μήπως το τίμημα…σκέφτομαι να επενδύσω…lol

 4. μιλαμε για ολα τα τμηματα της volvo η μονο τα αυτοκινητα?

  • Αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά νομίζω ότι πρόκειται μόνο για τα αυτοκίνητα και όχι για την πολεμική μηχανή. Θα το κοιτάξω όμως

 5. Κρίμα πάντως γιατί έχει ιστορία στην αυτοκίνητη η volvo,ελπίζω όλα να πάμε καλά με τον νέο ιδιοκτήτη.

 6. Το τίμημα για τους ενδιαφερόμενους είναι μόλις… 6 δις δολλάρια.. Τόσα θέλει η Ford για να πουλήσει την Volvo. Πάντως, φήμες μιλάνε για Κινέζους ενδιαφερόμενους.. http://www.autoblog.com/2008/12/18/geely-reportedly-interested-in-volvo-cars/

  • Ναι οι Κινέζοι ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό.. μαζί με τους Ρώσους

 7. Και η ΤΑΤΑ στο παιχνίδι….

Top

Show Buttons
Hide Buttons