Έρχεται ο Voltron ταινία

by Stefanos Kofopoulos • On 13-08-2007 • AT 1:00 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

voltron

Η τεράστια επιτυχία των Transformers φαίνεται να προκαλεί το ενδιαφέρον των παραγωγών που ξεθάβουν ό,τι βρουν μπροστά τους με στόχο να γεμίσουν τα ταμεία λεφτά. Αφού τα κινούμενα σχέδια – ρομπότ – γραφικά πουλάνε, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να πέσει στο τραπέζι η ιδέα για την μεταφορά του Voltron: Defender of the Universe στην μεγάλη οθόνη. Το concept του κινούμενου σχεδίου που έπαιζε και στην ελληνική τηλεόραση, και θα μεταφερθεί στο cinema περιέχει 5 πιλότους ρομποτικών λιονταριών που όταν ο κίνδυνος είναι μεγάλος ενώνονται για να σχηματίσουν το υπέρρομπότ Voltron με σκοπό την προστασία του πλανήτη.

Η ταινία έχει ήδη θέση στο IMDB με τίτλο Voltron (2008) και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τουλάχιστον από μένα. Είναι ίσως η ανάμνημη των παιδικών χρόνων με μικρές δόσεις σύγχρονων γραφικών, sci-fi, ρομπότ και action movie στυλ.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι όσο μαλ*κία ήταν τα transformers: η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ σε σινεμά!

  2. @Dimitris: Περιμένεις να είναι αριστούργημα; Αφού έπιασε η συνταγή όλοι θα προσπαθήσουν να κινηθούν στα ίδια πλαίσια.

  3. Όχι αριστούργημα με τπτ, τουλάχιστον λίγο πιο ενδιαφέρον όμως!

  4. Θα κυκλοφορήσουν 2 τουλάχιστον σε παρόμοιο στυλ. Υπομονή να δούμε τι θα καταφέρουν οι άλλοι σεναριογράφοι / παραγωγοί / σκηνοθέτες

Top

Show Buttons
Hide Buttons