Νέο VW Beetle στα σκαριά

by dkalo • On 19-10-2009 • AT 9:50 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Volkswagen Beetle Generation III first rendering

Η πρώτη γενιά του Volkswagen Beetle αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Η δεύτερη γενιά όμως που κυκλοφόρησε το 1998 δεν είχε παρόμοια εμπορική επιτυχία για διάφορους λόγους.

Η Γερμανική εταιρία όμως φαίνεται να κατάλαβε τα λάθη της και είναι έτοιμη να επανορθώσει στην τρίτη γενιά που ήδη βρίσκεται στα σκαριά. Ο υπέυθυνος σχεδιασμού της Volkswagen, Walter De Silva, δήλωσε πως ο σχεδιασμός του νέου Beetle θα είναι ένα βήμα μπροστά. Κρίνοντας από το προσχέδιο, θα έλεγα ότι πρόκειται για μία -πολύ καλή- βελτιώση του κλασσικού σχεδίου του Beetle.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, υποθέτω ότι το chassis του θα είναι ίδιο με αυτό του νέου Audi A3 και όχι με το υπάρχον VW Golf VI. Φυσικά, οι κινητήρες θα είναι TSi για χαμηλή κατανάλωση αλλά και υψηλές επιδόσεις όποτε το επιλέξει ο οδηγός.

Το νέο VW Beetle θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά μέσα στο 2012 ενώ σίγουρα θα ακολουθήσει και η cabriolet έκδοση του λίγο αργότερα. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δούμε ένα πρώτο Concept του αυτοκινήτου στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο..

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικα μοιαζει πολυ με το Fiat 500..ζαντες και φωτα ειναι ολοιδια..δεν μου φαινεται πως θα ναι ετσι…εχει ενδιαφερον να δουμε πωςθα ειναι τελικα!

    • Εμένα μου θυμίζει Ford Ka το πίσω μέρος, όσο φαίνεται δηλαδή

  2. Το σχέδιο που βλέπουμε είναι μόνο ένα.. σχέδιο που, μιας και απέχουμε 2 τουλάχιστον χρόνια από την παραγωγή, δεν αποκλείεται να διαφέρει αρκετά συγκριτικά με το πραγματικό. Πάντως συμφωνώ ότι οι ζάντες και τα φώτα θυμίζουν Fiat 500.

  3. διασταυρωση Fiat 500 με Ford StyreetKa (το πίσω μερος). Για να πετύχει πρέπει να έχει κρατήματα ανάλογα με το ΜΙΝΙ και να απευθυνθει σε άλλο κοινό από το επαναλανσάρισμα των 90’ς, αυτό των 25-40 και όχι των 50+

Top

Show Buttons
Hide Buttons