Υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi για δυνατό Wi-Fi σε όλο το σπίτι

by George Polyzos • On 14-11-2017 • AT 3:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η Vodafone ανακοίνωσε την υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi που προσφέρει στους συνδρομητές της εταιρείας ισχυρό Wi-Fi σε κάθε σημείο του σπιτιού μέσω λύσεων ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες του καθενός.

Πιο αναλυτικά, με την υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi, ειδικός της Ομάδας Internet επισκέπτεται το σπίτι του συνδρομητή, διερευνά τις ανάγκες του και του εξασφαλίζει δυνατό Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού του με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας του παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.

Παράλληλα, μέσω των αποκλειστικών και έξυπνων Vodafone Super Wi-Fi λύσεων ο συνδρομητής μπορεί να απολαμβάνει επιπλέον μοναδικά προνόμια όπως γονικό έλεγχο των συσκευών που συνδέονται στο Wi-Fi ώστε να κρατάει την οικογένεια ασφαλή, σύστημα antivirus για την προστασία συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις και δυνατότητα παραχώρησης προτεραιότητας σε συσκευές και εφαρμογές που συνδέονται στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi προσφέρεται σε τρεις κατηγορίες: Start, Plus και Ultra που ξεκινούν από τα 2,5 ευρώ/ μήνα και περιλαμβάνουν επίσκεψη από τον ειδικό της Ομάδας Internet για την επισκόπηση των αναγκών του σπιτιού σε Wi-Fi και την εγκατάσταση λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες του καταναλωτή. Οι κατηγορίες Start και Plus περιλαμβάνουν την εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi Extender TP-Link RE350, ενώ η κατηγορία Ultra, την ασύρματη συσκευή Deco Μ5 Wi-Fi, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από τη Vodafone στην Ελλάδα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons