Οι πρώτες εικόνες του VLC player για τα Windows 8

by dtonias • On 04-04-2013 • AT 3:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Οι πρώτες εικόνες του VLC για τα Windows 8

Το VLC δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους media players για Windows, και όχι μόνο, υπολογιστές. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι διατίθεται δωρεάν και προσφέρει μεγάλο πλήθος χαρακτηριστικών, το VLC έχει αγαπηθεί από τη μάζα των χρηστών για τις δυνατότητες αναπαραγωγής σχεδόν οποιουδήποτε τύπου ήχου και video χωρίς την προσθήκη και εγκατάσταση επιπλέον codecs. Απλά, εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σας video απλά παίζει.

VLC player στα Windows 8. Η αλλη επιλογη

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους χρήστες των Windows 8 και Windows RT αφού το project που ξεκίνησε μέσω του Kickstarter για την ανάπτυξη του VLC Windows 8 app προχωράει όλο και περισσότερο και η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Windows Store. Το Surface ίσως γίνει πιο ελκυστικό πλέον.

Αν και δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του VLC Player Windows 8 app, τα screenshots δείχνουν μία πρώτη εικόνα της εφαρμογής, απλή και λειτουργική όπως αρμόζει στο νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8. Φυσικά, μετά από τα Windows 8 το VLC θα έρθει επίσης και στα Windows Phone 8. Υπομονή για να δούμε τα Nokia Lumia να τρέχουν VLC Player.

ΜΑΘΕ: Αναπαραγωγή DVD και Blu-Ray ταινιών στα Windows 8

Οι πρώτες εικόνες του VLC για τα Windows 8

Οι πρώτες εικόνες του VLC για τα Windows 8

Οι πρώτες εικόνες του VLC για τα Windows 8

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons