Ενσωμάτωση Virtual trackpad προσεχώς στα Windows 10 από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 10-11-2016 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10

Όλα δείχνουν ότι τα Windows 10 θα αποκτούν ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως δείχνει η εμφάνιση ενός Virtual trackpad. 

Οι Windows Insiders είδαν ότι στη δοκιμαστική έκδοση 14965 των Windows 10 προστέθηκε ένα virtual trackpad, το οποίο δίνει τη δυνατότητα χειρισμού του λειτουργικού συστήματος με ένα tablet, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ενός ποντικιού ή ενός trackpad φορητού υπολογιστή. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πρακτικό σε ορισμένες συνθήκες και σε setup με πολλές οθόνες.

Σύμφωνα με τη Microsoft, όπως αναφέρεται στο Verge, το virtual trackpad θα βρίσκεται τοποθετημένο στην taskbar και θα μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, όποτε το επιθυμεί ο χρήστης. Έπειτα, ο χρήστης θα μπορεί να χειριστεί μία οθόνη με το tablet του. Σε οθόνες αφής, θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το νέο χαρακτηριστικό πάνω τους, ενώ το virtual trackpad επιτρέπει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό κλικ πάνω του, όπως συμβαίνει και σε ένα ποντίκι.

windows-10-virtual-trackpad

Μαζί με το virtual trackpad, η Microsoft θα ανανεώσει και την εφαρμογή Sticky Notes στα Windows 10, με την υποστήριξη περισσότερων γλωσσών και περιοχών, ενώ θα μπορεί κανείς να συμπεριλαμβάνει σε αυτή περισσότερα στοιχεία, όπως είναι τα emails, οι διευθύνσεις στον Ιστό, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons