Δημιουργία video από τις φωτογραφίες του Google Photos

by Nikos Kaimakamis • On 21-09-2016 • AT 9:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-photos

Η τελευταία ανανέωση του Google Photos περιλαμβάνει και τη δυνατότητα δημιουργίας μικρών ταινιών με τις ομαδοποιημένες φωτογραφίες του χρήστη. 

Το νέο Google Photos app αυτόματα ομαδοποιεί τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν κοινό περιεχόμενο και δημιουργεί slideshows με τις εικόνες αυτές. Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι αντί να λαμβάνονται υπόψη οι πρόσφατες φωτογραφίες, η εφαρμογή ψάχνει και ομαδοποιεί όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν αποθηκευμένες στη βιβλιοθήκη του χρήστη. Το Google Photos app δημιουργεί θεματικές ταινίες ανάλογα με το τι δείχνουν οι φωτογραφίες, για παράδειγμα μαζεύει όλες τις εικόνες από το παιχνίδι των παιδιών σε μία θεματική ταινία με τα slideshows.

To Google Photos app είναι διαθέσιμο για τους κατόχους κινητών με λειτουργικό σύστημα Android, iOS, αλλά και όσους χρησιμοποιούν μέσω web τις υπηρεσίες της Google. Υπάρχουν και νέα στοιχεία που διευκολύνουν τον διαμοιρασμό περιεχομένου μέσα από το Google Photos app, καθώς η εφαρμογή ενημερώνει για το ποιοι άλλοι χρήστες έχουν εγκατεστημένο το Google Photos και έτσι μπορούν να μάθουν άμεσα για το αν είναι έτοιμη μία slideshow ταινία με φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται μέσα. Όσοι δεν έχουν την εφαρμογή Google Photos στο κινητό τους, θα λάβουν SMS ότι υπάρχει υλικό που θέλει κάποιος να μοιραστεί μαζί τους, καθώς και το σχετικό link για να το δουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top