Το Viber ετοιμάζεται για Windows Phone και Blackberry

by Stefanos Kofopoulos • On 10-05-2012 • AT 12:25 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Το Viber ετοιμάζεται για Windows Phone και Blackberry

Το Viber, η γνωστή δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android δήλωσε πως ετοιμάζει την μεταφορά της σε Blackberry και Windows Phone κινητά. Αρχικά σε beta στάδιο, για την ακρίβεια οι εφαρμογές θα ονομάζονται Viber for BlackBerry Beta και Viber for Windows Phone Beta. Βέβαια, η μεταφορά και η ανάπτυξη του Viber στις λιγότερο δημοφιλή πλατφόρμες δεν είναι καθόλου τυχαία αρκεί να δούμε τα νούμερα στην συνέχεια.

Στο διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα το Viber έχει καταφέρει να αυξήσει τους χρήστες του από τα 50 εκατομμύρια στα 70, οι χρήστες του καταναλώνουν 1 δις λεπτά σε ομιλία και στέλνουν 1 δις μηνύματα σε μηνιαία βάση. Τους αριθμούς αυτούς αν τους ανάγουμε ανά ημέρα θα δούμε πως μέσω του Viber γίνονται 7 εκατομμύρια κλήσεις και στέλνονται 40 εκατομμύρια μηνύματα καθημερινά.

Με τέτοια νούμερα και αν αναλογιστούμε ότι η εφαρμογή δεν βρίσκεται αρκετό καιρό στα App Stores, είναι λογικό να αναπτυχθεί στα Blackberry αλλά και τα Windows Phone κινητά που βρίσκονται εκεί έξω. Αρχικά οι Beta εκδόσεις θα προσφέρουν εκτός από ομιλία και αποστολή γραπτών μηνυμάτων ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσουν και σταθερές εκδόσεις.

Ακόμη να κατεβάσετε το Viber ;

via

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδώ και κανα χρόνο που το παρακολουθώ είχε ανακοινώσει οτι ετοιμάζει έκδοση για symbian. Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και η σχετική ανακοίνωση έχει εξαφανιστεί! Μόνο στα σοβαρά δεν μπορεί να πάρει κανείς μια εταιρία που δυσκολεύεται τόσο πολύ να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα που άνακοινώνει εφ’όσον δεν μιλάμε για κάτι τρομερό αλλα για ένα ακόμα “app”!

  2. Ειναι ηδη στο Windows Phone marketplace

    • Το έχεις δοκιμάσει ; Άξιζε η αναμονή τελικά αν και σε beta ακόμη ;

  3. εμενα ενω εγκατασταθηκε κανονικα δεν μου “βρισκει” τις επαφες με viber.. :(
    η λιστα με τα ονοματα παραμενει κενη… (no viber contacts)

    • και μένα το ίδιο μου κάνει. επίσης θέλω να ρωτήσω, γίνεται να δουλεύουν τα push notifications ΜΟΝΟ οταν είμαι σε wifi?

  4. Εμένα μου βγάζει όλες τις επαφές κανονικά. μάλλον κάτι κάνετε λάθος.

Top

Show Buttons
Hide Buttons