Το Viber γιορτάζει τα έβδομα γενέθλιά του

by George Polyzos • On 10-12-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Viber γιορτάζει την 7η επέτειό του, επιβεβαιώνοντας τον πρωταρχικό σκοπό του: να συνδέει τους ανθρώπους ελεύθερα και με ασφάλεια ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή από πού προέρχονται.

Η συνέπεια σε αυτές τις αξίες έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση του κοινού και των εσόδων, ενώ δεν αποκομίζει κέρδη από την εκμετάλλευση των δεδομένων των χρηστών, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για τις υπόλοιπες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ως μία από τις πρώτες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που εισήγαγε την πλήρη end-to-end κρυπτογράφηση τον Απρίλιο του 2016, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ασφάλεια αποτελούν τον πυρήνα της αξίας των υπηρεσιών που προσφέρει το Viber στους χρήστες του.

Όλες οι επικοινωνίες μέσω του Viber προστατεύονται που σημαίνει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των κλήσεων ή των μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν στοχεύει διαφημιστικά τους χρήστες χρησιμοποιώντας πληροφορίες ή brands που μοιράζονται στο Viber, όπως κάνουν άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Η διασφάλιση των πληροφοριών των χρηστών ήταν πάντα η δέσμευση της Rakuten Viber. Η συνεχής δέσμευση του χρήστη με την εφαρμογή αποδεικνύει ότι οι αρχές αυτές διαφοροποιούν το Viber από τις συνήθεις πρακτικές των ανταγωνιστών του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons