Η Viacom, το MTV, η Britney και τα πνευματικά δικαιώματα

by Stefanos Kofopoulos • On 21-09-2007 • AT 11:11 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

viacom copyright britney video

Διαβάζοντας ένα συνοπτικό post του GigaOM για την Britney Spears και άλλα θέματα, ακολουθώ τα links και αρχίζω να ψάχνω το βίντεο που τόσο θόρυβο δημιούργησε στα gossip και celebrity αμερικανικά sites. Το comeback της Britney στα πρόσφατα VMA ήταν καταστροφικό, έτσι λένε οι κακιές γλώσσες, ήθελα όμως να το δω.

Κατέληξα στην επίσημη σελίδα του MTV και αντί για το βίντεο Britney Spears – “Gimme More (Live)” είδα το μήνυμα “Copyrights restricts us from playing this video outside the U.S.” ανάμεσα σε διαφημίσεις. Δεν ξέρω τι πνευματικά δικαιώματα μπορούν να καταπατήσουν τα μάτια ενός Έλληνα, ξέρω όμως ότι θα αναζητήσω τo βίντεο με την live εμφάνιση της BS στο YouTube.

Για την ιστορία, η Viacom μαμά του MTV έχει απειλήσει και τελικά μηνύσει το YouTube για 1δις δολλάρια, λίγο μετά την εξαγορά από το Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το βλεπεις για τον ιδιο λογο που δεν μπορεις να κανεις ΑOL mail account και να δεις tv series τυπου lost, prison break απο το site του abc.

  2. Και γώ αυτό το video έψαχνα Titana αλλά δεν κατάφερα να το βρώ. Μόνο στο youtube και προχθές το αφαίρεσαν. Δεν ξέρω γιατι.

  3. Αντε να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε με αυτήν την απαρχαιωμένη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Στην εποχή του Ιντερνετ προσπαθούν να περιορίσουν τα πνευματικά δικαιώματα μέσα σε μία χώρα. Εντελώς ηλίθιο.

  4. Τι? το αφαίρεσαν??? Τις sex tapes γιατί δεν τις αποσύρουν? Τι να πει κανείς…

  5. Αν και δεν είναι η ουσία του post, το βίντεο υπάρχει εδώ: http://tinyurl.com/2g9jwg

  6. Κοιταξτε εγώ κατέβασα όλο το torrent με τα VMA’s και την είδα αλλα το site του MTV δεν είναι το μόνο που έχει τετοια κολήματα είναι και αλλα Sites με video clips κτλ .. μου τι σπάει τρελα . δηλαδή γιατι στο ministry of sound com βλεπω video clips Και εκει όχι ??

    PS: αν βάλω προγραμμα να αλλάζω την ip Μου μεσω proxy server θα παίξουν άραγε ?

  7. Και εγώ έψαχνα το εν λόγω βίντεο στο youtube πριν μερικές μέρες, αλλά δεν υπάρχει.

  8. @DaNaH: Παίζει το URL που άφησε ο Πλούτωνας. Ήταν απογοητευτική η Britney :-/

Top

Show Buttons
Hide Buttons