Τα νούμερα της Verizon δείχνουν ρεκόρ iPhone activations

by Stefanos Kofopoulos • On 22-01-2013 • AT 6:44 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα νούμερα της Verizon δείχνουν ρεκόρ iPhone activations

Η Verizon ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2012 κατάφερε να ενεργοποιήσει 9.8 εκατομμύρια smartphones, νούμερο που προφανώς δεν συμπεριλαμβάνει τα “απλά κινητά”. Η είδηση είναι σημαντική γιατί δείχνουν προς μια κατεύθυνση που θα κάνει την Apple εξαιρετικά χαρούμενη.

Από τα 9.8 εκατομμύρια smartphones που ενεργοποίησε η Verizon, τα 6.2 εκατομμύρια ήταν iPhone. Δεν γίνεται διαχωρισμός για τα ποσοστά iPhone 5 και παλαιότερων μοντέλων αλλά αυτό ελάχιστα απασχολεί την Apple που μετράει τα iPhone ως μια οντότητα με το ίδιο λειτουργικό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών και βάση των δεδομένων που ανακοίνωσε σήμερα η Verizon, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική, η Apple υπολογίζεται ότι έχει πουλήσει μεταξύ 46 και 50 εκατομμυρίων iPhone το τελευταίο τρίμηνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Το iPhone 5 παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις αλλά τα φθηνότερα iPhone 4S και iPhone 4 βοηθούν την Apple να προσφέρει τα τηλέφωνα με σημαντικές εκπτώσεις ή ακόμα και δωρεάν ανάλογα με το συμβόλαιο.

Αναμονη για ρεκορ πωλησεων για το iPhone 5 και την Apple

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν μπορούν να αρνηθούν αυτή την προσφορά και πουλάνε απίστευτα πολλά smartphones και iPhone μαζί. Τα στοιχεία της Verizon συμφωνούν με τα νούμερα από την AT&T που επίσης ανακοίνωσε σημαντικό αριθμό πωλήσεων iPhone το τρίμηνο που πέρασε.

Η Apple θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου αύριο, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2012. Η αγορά αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα νούμερα και τις πωλήσεις του iPhone και του iPad, μετά τα πρόσφατα νέα που πίεσαν σημαντικά την μετοχή της Apple την τελευταία εβδομάδα αλλά και τις φήμες για τρία νέα iPhone το 2013. Τα νέα μοντέλα υποτίθεται ότι θα είναι το iPhone 5S, το iPhone Math που κυκλοφορεί από εχθές και ένα ακόμα iPhone αγνώστων χαρακτηριστικών και ονόματος.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εχει πουλήσει πολλα μοντέλα 5, αλλα έχω την εντύπωση οτι δεν ειχε τους ρυθμούς και την αποδοχη των παλαιότερων iPhone. Κατι ο ανταγωνισμός κατι το σχέδιο που μερικοι κάτοχοι 4s δεν το βρήκαν μεγάλη αλλαγη. Νομίζω οτι καλύτερη προσφορα θα ειναι στην Αμερική το 4/4s που το ενα ειναι τσάμπα και το αλλο στα 99 στο προγραμμα απο τα 199 του 5. Επίσης η μεγαλυτερη γκαμα θηκων για το παλιότερο σχέδιο και τα εξαρτήματα με τους παλιούς 30pins παίζουν τεράστιο ρόλο σε κάποιους που δεν θελουν να τα πετάξουν απο την μια στιγμη στην άλλη,

Top

Show Buttons
Hide Buttons