Βάσω Καραντάσιου, τέλος καριέρας στο beach volley

by Stefanos Kofopoulos • On 09-10-2008 • AT 6:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Βάσω Καραντάσιου

Αν και αγωνίζεται μόλις δέκα χρόνια στην άμμο, η Βάσω Καραντάσιου έχει καταφέρει να κερδίσει όσα οι άλλοι κατακτούν στα διπλάσια χρόνια. Η αποχώρηση της βασίλισσας του beach volley από την ενεργό δράση σηματοδοτεί και το τέλος μιας εποχής για το άθλημα.

Η Καραντάσιου έθεσε τους τίτλους τέλους σε μια μεγάλη καριέρα, μια καριέρα πλήρη σημαντικών διακρίσεων όχι μόνο σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο, όπου η αθλήτρια είτε με την Έφη Σφυρή, είτε με την Βίκυ Αρβανίτη συνοδοιπόρους, διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο.

Η ολοκλήρωση της καριέρας της Βάσω Καραντάσιου είχε προαναγγελθεί μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και τώρα έγινε πραγματικότητα. Η Βάσω πέρασε στην ιστορία ως η μοναδική Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που αγωνίστηκε σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με δύο διαφορετικές συμπαίκτριες.

Κατέκτησε πέντε μετάλλια σε Open του Παγκοσμίου Σιρκουί, εκ των οποίων ένα χρυσό το 2005 στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας, δύο ασημένια και δύο χάλκινα και συνολικά 12 μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Σιρκουί και Τσάλεντζερ. Εντός των τειχών κατέκτησε εφτά πρωταθλήματα Ελλάδας στο beach volley και τρία στο βόλεϊ σάλας.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε
από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons