Παράταση για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας

by Stefanos Kofopoulos • On 18-05-2007 • AT 1:00 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

woman in sea

Αν είστε αγρότης ή έχετε συγγενείς αγρότες ειδοποιείστε τους ότι ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» για το έτος 2007, παρατείνει την προθεσμία συμμετοχής για τους δικαιούχους των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού (συνταξιούχοι του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές) μέχρι τις 19- 05- 2007. Υπάρχει η δυνατότητα για τα εξής πακέτα:

  • Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
  • Πρόγραμμα Εκδρομών:4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
  • Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και στο κοντίνο σας ΚΕΠ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μονο μην ζητησουν Αυγουστο κι Ιουλη γιατι ατυχησαν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons