Το τελωνείο των ΗΠΑ αφήνει τα Blackberry για το iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 23-10-2012 • AT 2:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το τελωνείο των ΗΠΑ αφήνει τα Blackberry για το iPhone 5

Ένα ακόμα άσχημο νέο για την RIM και το Blackberry που θα κοστίσει στην φήμη και τα οικονομικά της εταιρείας. Το τελωνείο των ΗΠΑ (U.S. Immigration and Customs Enforcement agency) αφήνει τα Blackberry και θα αγοράσει iPhone για το προσωπικό.

Περισσότεροι από 17.000 ομοσπονδιακοί θα αφήσουν τα Blackberry για να πιάσουν στα χέρια τους iPhone. Ο λόγος είναι απλός: το Blackberry δεν ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Δεν είναι ξεκάθαρο πως θα χρησιμοποιηθούν τα iPhone στην θέση των Blackberry. Το σίγουρο είναι ότι με το iOS 6 η Apple προσφέρει πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως Kernel Address Space Layout Randomization (Kernel ASLR), Cisco VPN και φυσικά πλήρη έλεγχο hardware και software.

Με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας αλλά και την ευελιξία ανάπτυξης εφαρμογών, το iOS 6 και το νέο iPhone 5 δηλώνουν παρόν στις εξελίξεις ακόμα και σε περιπτώσεις που αφορούν την ασφάλεια ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Η RIM συνεχίζει να χάνει πελάτες και μετά από πολλές καθυστερήσεις αναμένεται να παρουσιάσει το Blackberry 10 στις αρχές του 2013. Έχει ήδη ξεκινήσει μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των developers στην πλατφόρμα του Blackberry 10 αλλά η αγορά φαίνεται αδιάφορη προς το παρόν και κινείται προς ανταγωνιστικές λύσεις.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons