Ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 630.000 iPhone, iPad, iPad mini

by Stefanos Kofopoulos • On 22-03-2013 • AT 10:00 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 630.000 iPhone, iPad, iPad mini

Ο Αμερικανικός στρατός αναβαθμίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch. Μια ολόκληρη γενιά iOS συσκευών θα γίνουν μέρος της ρουτίνας των Αμερικανών στρατιωτών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η επένδυση είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμερικανικός στρατός θα αγοράσει 120.000 iPhone, 120.000 iPad, 100.000 iPad mini και 200.000 iPod touch. Η παραγγελία αφορά πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υφιστάμενων συσκευών που χρησιμοποιεί ο Αμερικανικός στρατός στην μάχη και στο γραφείο.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, σχεδόν τα μισά iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch θα μεταφερθούν στο πεδίο της μάχης και τα υπόλοιπα στο Πεντάγωνο. Τι είδους εφαρμογές θα τρέχουν και πως θα χρησιμοποιήσει ο Αμερικανικός στρατός το iOS παραμένει άγνωστο.

Εξαιτίας της τεράστιας παραγγελίας iPhone, iPad, iPad mini και iPod touch κυκλοφόρησαν φήμες για διακοπή της συνεργασίας με την Blackberry. Προς το παρόν η επίσημη πηγή αναφέρει ότι η πλατφόρμα του Blackberry θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από τον Αμερικανικό στρατό. Δεν γίνεται λόγος αν πρόκειται για το Blackberry 10 και το νέο Blackberry Z10 ή παλιότερα μοντέλα Blackberry.

Με περισσότερα από 600.000 iOS συσκευές και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το iOS 6.1, ο Αμερικανικός στρατός θα έχει τουλάχιστον μία ακόμα πλατφόρμα στην διάθεση του. Ίσως σειρά να έχει το Android.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και ο Ελληνικός στρατός θα αγοράσει τα μεταχειρισμένα 3310 που ειχαν,στην τιμη του Iphone :p

 2. Δεν νομιζω να εχει σειρα το android. Δεν εχει και τη φημη του ασφαλους λειτουργικου. Πιο πιθανο ειναι να γυρισουν στα blackberry η τα wp παρα στο android.

 3. Αντί Blackberry παπαγαλάκι είναι η electronista.

  Διαβάστε εδώ:
  DoD Denies Plans to Ditch BlackBerry for Apple.
  The U.S. Department of Defense on Thursday said reports this month claiming it plans to end support for BlackBerry smartphones were “in error.” ……….

  http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2416904,00.asp

  • Το ίδιο ακριβώς γράφει και το update στο site τους. Δες το. Τα Blackberry θα παραμείνουν

   • Thank you for the info,
    I just saw the update!

 4. Θα χρησιμοποιούν και τους χάρτες του iOS στην αναζήτηση στρατιωτικών στόχων…; Ωχ! Μυρίζομαι πολλές παράπλευρες απώλειες…

Top

Show Buttons
Hide Buttons