Αναβάθμιση του 3D Creator των Xperia smartphones

by George Polyzos • On 24-02-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν σαρωμένα 3D αντίγραφα απευθείας στο χρονολόγιο τους στο Facebook μέσω της εφαρμογής 3D Creator.

Με τη νέα αυτή αναβάθμιση, οι χρήστες του 3D Creator των Xperia smartphones θα μπορούν να μοιράζονται τις 3D σαρωμένες φωτογραφίες τους απευθείας με τους φίλους τους στο Facebook μέσω του διαδραστικού 3D format για αναρτήσεις του Facebook. Αυτό σημαίνει ότι όποιος βλέπει την ανάρτησή σας θα μπορεί να περιστρέφεται, να «μετακινείται» εικονικά δεξιά και αριστερά και να μειώνει ή να αυξάνει την εστίαση στη φωτογραφία σας απευθείας στη Ροή Ειδήσεων του Facebook.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το 3D Creator; Με την αποκλειστική αυτή εφαρμογή για συσκευές Xperia, μπορείτε να απαθανατίζετε διάφορες στιγμές της ζωής σας σε μορφή 3D μέσω του smartphone σας και να μετατρέπετε ανθρώπους και αντικείμενα σε ψηφιακά 3D avatars υψηλής ανάλυσης.

Οι 3D δημιουργίες δεν αποτελούν πια αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών. Με το 3D Creator της Sony γίνονται προσιτές σε όλους, αφού η 3D σάρωση απαιτεί πλέον ελάχιστα δευτερόλεπτα και η κοινοποίησή τους μια στιγμή μόνο. Για τους χρήστες που διαθέτουν ήδη το 3D Creator στα μοντέλα XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium, η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί μέσω του Google Play.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons