Νέα Ultra Wide οθόνη 49 ιντσών από την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 13-06-2017 • AT 9:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

H Samsung δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εμβυθιστούν στο παιχνίδι τους με μία κυρτή οθόνη 49 ιντσών. 

Ο λόγος της οθόνης αυτής είναι 32:9, η οποία είναι μια αναλογία που δεν συναντούμε συχνά. Η οθόνη Samsung CHG90 προσφέρει μία εντυπωσιακή εικόνα μπροστά στα μάτια του χρήστη, ενώ παράλληλα το κυρτό σχήμα της επιτρέπει την καλύτερη εμπειρία θέασης από την καρέκλα στην οποία κάθεται ο παίκτης. Σε αυτό βοηθούν, φυσικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με την ανάλυση της να φτάνει στα 3840×1080 pixels, καθώς και η γωνία θέασης, η οποία φτάνει στις 178 μοίρες.

Ο χρόνος απόκρισης της Samsung CHG90 είναι το 1 ms ενώ η συχνότητα ανανέωσης της οθόνης είναι τα 144 Hz. H εντυπωσιακή κυρτή οθόνη της Samsung υποστηρίζει την τεχνολογία AMD Radeon Freesync 2, ενώ διαθέτει δύο θύρες HDMI, μία θύρα DisplayPort, μία Mini DisplayPort, μία USB 3.0, είσοδο audio και έξοδο ακουστικών. Τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Samsung CHG90 επιτρέπουν τη χρήση της για εφαρμογές gaming, αλλά και για όσους θέλουν μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας, στην οποία να μπορούν να έχουν πολλά παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα μπροστά τους.

Είναι προφανές ότι μία τέτοια οθόνη μόνο προσιτή τιμή δεν θα μπορούσε να έχει, έτσι, η τιμή της Samsung CHG90 στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 1499 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons