Τζάκετ με ηλιακά πάνελ επιτρέπουν τη φόρτιση συσκευών

by George Polyzos • On 04-12-2014 • AT 2:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

tommy solar jacket_mens

Η εταιρεία Tommy Hilfiger ανέπτυξε δύο μοντέλα τζάκετ στα οποία έχουν ενσωματωθεί ηλιακά πάνελ ώστε ο κάτοχός τους να μπορεί ανεμπόδιστα και ανά πάσα στιγμή να φορτίζει τις φορητές συσκευές του.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία ρουχισμού συνεργάστηκε με την εταιρεία κατασκευής ηλιακών πάνελ Pvilion και ανέπτυξε τα δύο μοντέλα τζάκετ: ένα ανδρικό και ένα γυναικείο. Στα τζάκετ βρίσκονται ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ τα οποία συλλέγουν ηλιακή ενέργεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση συσκευών.

Τα πάνελ βρίσκονται τοποθετημένα στην «πλάτη» του τζάκετ, έχουν ειδική αδιάβροχη επένδυση, είναι εύκαμπτα ενώ μπορούν να αφαιρεθούν και να τοποθετηθούν εκ νέου με ευκολία.

Από τα ηλιακά πάνελ διέρχεται ένα καλώδιο το οποίο καταλήγει στην ενσωματωμένη μπαταρία σε μία από τις δύο μπροστινές τσέπες. Η μπαταρία με τη σειρά της διαθέτει δύο υποδοχές USB ώστε να μπορούν να συνδεθούν και να φορτιστούν συγχρόνως δύο συσκευές.

Όταν φορτιστεί πλήρως, η μπαταρία περιέχει αρκετή ενέργεια για να φορτίσει πλήρως μια συσκευή 1.500 mAh έως και τέσσερις φορές. Ωστόσο, όπως σημειώνει το CNET δεν ξεκαθαρίζεται ο χρόνος που απαιτείται για τη συλλογή ηλιακής ενέργειας και την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Παρόλα αυτά η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτιστεί από μία εξωτερική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της υποδοχής USB.

Το κάθε τζάκετ κοστίζει 599 δολάρια και η διάθεσή τους γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Tommy Hilfiger ενώ το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις του θα προωθηθεί στο Fresh Air Fund

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons