Διαδικασία two step verification καθιερώνει το WhatsApp

by Nikos Kaimakamis • On 13-02-2017 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

To WhatsApp ξεκίνησε να προσφέρει σε όλους τους χρήστες του διαδικασία διπλού ελέγχου της ταυτότητας για ακόμα περισσότερη ασφάλεια. 

Η διαδικασία του two step verification είναι διαθέσιμη στο WhatsApp messenger για συστήματα με λειτουργικό σύστημα Android, iOS και Windows, βάσει της οποίας, ο χρήστης θα πρέπει να δώσει και το τηλέφωνό του προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιεί την υπηρεσία, έτσι ώστε όλοι οι λογαριασμοί να έχουν ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας από το ενδεχόμενο κακόβουλης χρήσης.

Για να ενεργοποιήσει κανείς τη διαδικασία της επιβεβαίωσης ταυτότητας στο λογαριασμό του αρκεί να ακολουθήσει τη διαδρομή Settings > Account > Two-Step verification > Enable.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να βάλει τον δικό του εξαψήφιο κωδικό, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να δώσει και το email του προκειμένου να μπορεί να του αποσταλεί αυτός ο κωδικός εάν θέλουν το WhatsApp να τους τον υπενθυμίσει. Σε κάθε στιγμή, όλοι οι χρήστες θα μπορούν, εάν το επιθυμούν, να απενεργοποιήσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης σε δύο στάδια.

Η πορεία του WhatsApp είναι ανοδική, καθώς έχει ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύρια συνδρομητές, στοιχείο που καλεί σε ιδιαίτερη φροντίδα για τις παραμέτρους ασφαλείας που προσφέρει η υπηρεσία σε όλους τους συνδρομητές της. Η διαδικασία του two step verification είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons