Στα δύο εκατομμύρια χρήστες η πλατφόρμα Lifecake της Canon

by George Polyzos • On 05-01-2018 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging Internet

Το Lifecake, ένα κοινωνικό δίκτυο για τους γονείς που επιθυμούν να μοιράζονται τις οικογενειακές τους φωτογραφίες ιδιωτικά και με ασφάλεια, έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια χρήστες.

Ένα νέο παιδικό χρονολόγιο προστίθεται στο Lifecake κάθε 30 δευτερόλεπτα – το Lifecake επιτρέπει στους γονείς να μοιράζονται χρονολόγια με συγκεκριμένους φίλους και μέλη της οικογένειας, έτσι ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι μέσα σε ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον. Αυτό αποτελεί ένδειξη του ότι οι γονείς ανησυχούν όλο και περισσότερο σχετικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο των παιδιών τους στο δημόσιο Internet. Ορισμένοι επικαλούνται λόγους ιδιωτικότητας, ενώ άλλοι απλώς θέλουν να διαφυλάσσουν τις οικογενειακές τους στιγμές μακριά από τα ευρύτερα ακροατήρια των κοινωνικών μέσων.

Σύμφωνα με έρευνα των Nominet/ParentZone σε 2.000 βρετανούς γονείς, ο «μέσος» γονέας «δεν διαθέτει βασική τεχνογνωσία ιδιωτικότητας και μοιράζεται σχεδόν 1.500 εικόνες των παιδιών του στα κοινωνικά δίκτυα πριν αυτά φτάσουν την ηλικία των 5 ετών.

Τι προσφέρει το Lifecake για τη σύγχρονη οικογένεια

Όπως και κάθε άλλο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, το Lifecake προσφέρει σε όλους, ανεξαιρέτως, δωρεάν πρόσβαση για να ανεβάσουν στο Internet το αγαπημένο τους περιεχόμενο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τις φωτογραφίες και το βίντεο που σχετίζεται με τις πολύτιμες στιγμές από την ανάπτυξη των παιδιών των χρηστών. Με την απλούστατη διαδικασία εγγραφής στον δικτυακό τόπο www.lifecake.com, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μεταφορτώσουν όλες τις μοναδικές και αγαπημένες στιγμές που καταγράφουν την εξέλιξη του παιδιού τους, τις εμπειρίες του, αλλά και τις δικές τους αντιδράσεις και εμπειρίες που αξίζουν να καταγραφούν και να μην ξεχαστούν.

Το Lifecake προσφέρει άπλετο χώρο για τη δωρεάν φύλαξη των φωτογραφιών και του βίντεο, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία με σιγουριά ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο για το ποιος θα μπορεί να δει αυτό το περιεχόμενο που αφορά μόνο την οικογένεια και το στενό οικογενειακό κύκλο. Η διαδικασία της μεταφόρτωσης είναι πολύ απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο μέσω του υπολογιστή, όσο και των δημοφιλών φορητών συσκευών, smartphones και tablets.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Lifecake είναι πολλαπλά και συνοψίζονται στα εξής:
• Δωρεάν πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις: 10GB δωρεάν αποθηκευτικός χώρος για χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.
• Μέγιστη ποιότητα: ασφαλής αποθήκευση όλων των φωτογραφιών και βίντεο στην πηγαία τους ποιότητα.
• Απεριόριστος χώρος με ελάχιστο κόστος: με €36 το χρόνο απολαμβάνει κανείς απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για όλο του το περιεχόμενο.
• Εύχρηστος τρόπος οργάνωσης: εύκολο περιβάλλον ταξινόμησης του περιεχομένου με χρονολογική σειρά, με ετικέτες (tags) και επισημάνσεις σημαντικότητας, έτσι ώστε να βλέπει κανείς όπως ακριβώς θέλει την εξελικτική πορεία των παιδιών του.
• Έμφαση στην ιδιωτικότητα: επιλέξτε εσείς ποιοι θα βλέπουν το περιεχόμενό σας, με στόχο να διατηρείτε τις αγαπημένες σας οικογενειακές στιγμές μέσα στην οικογένεια.
• Πρόσβαση από παντού: μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω κάθε υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, αλλά και φορητών συσκευών με δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.
• Λήψη του περιεχομένου σας ανά πάσα στιγμή: μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε από το περιεχόμενό σας οποτεδήποτε θέλετε.
• Δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ: παραγγείλτε υψηλής ποιότητας σκληρόδετα φωτογραφικά άλμπουμ με τις δικές σας φωτογραφίες.

Ένα δισεκατομμύριο προβολές φωτογραφιών, ένας αιώνας προσοχής

Το ορόσημο του Lifecake ρίχνει φως στην όλο και αυξανόμενη επίγνωση των γονέων πάνω στο θέμα της πρέπουσας συμπεριφοράς στο Internet. Η πλατφόρμα της Canon συμπεριλαμβάνει πλέον δύο εκατομμύρια γονείς, παππούδες και γιαγιάδες και άλλα μέλη της οικογένειας. Ένα άλλο συμβολικό ορόσημο είναι το γεγονός ότι το Lifecake ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο λεπτομερείς προβολές 120 εκατομμυρίων μεταφορτώσεων, ένδειξη της δημοφιλίας της πλατφόρμας που διατηρεί συνδεδεμένες τις οικογένειες και τους φίλους.

[Δ.Τ. Canon]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons