Το twitter πρέπει να γίνει standard

by Stefanos Kofopoulos • On 12-05-2008 • AT 10:53 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

twitter logo shadow

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και προκλητική συζήτηση του Gillmor Gang, προτείνεται ότι το twitter πρέπει να δημιουργηθεί ξανά ως standard σαν το ethernet, SMPT, POP, IMAP, XMPP, HTTP κλπ γιατί η χρήση του είναι πλέον τόσο σημαντική που απαιτείται μια μεγαλύτερη υποδομή σε ολόκληρη την χώρα που να υποστηρίζει την υφιστάμενη κατάσταση αλλά παράλληλα να διασφαλίζει το μέλλον και backup αυτής.

Μπορείτε να ακούσετε τα podcast εδώ και εδώ για να σχηματίσετε την δική σας άποψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το twitter κερδίζει συνεχώς έδαφος ώς mainstream εργαλείο επικοινωνίας και de facto microblogging πλατφόρας που σίγουρα θα εξαγοραστεί σύντομα.. προσωπική εκτίμηση πάντα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το twitter επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων μέχρι 140 χαρακτήρες σε μια δημόσια σελίδα που παρέχει η υπηρεσία. Από εκεί ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να διαβάζει τα μηνύματα άλλων χρηστών ή να τον διαβάζουν άλλοι. Η πρωτοτυπία και επιτυχία της εφαρμογής στηρίζεται στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων που αναγκάζει τους χρήστες να χρησιμοποιούν περιεκτικό λόγο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να με θυμηθείτε. Σε λίγο καιρό η Google θα αγοράσει το Twitter ( και καλά θα κάνει ! ).

  2. @ kevin: Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω. :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons