Νέο Search στο Twitter με βίντεο και φωτογραφίες

by Stefanos Kofopoulos • On 26-07-2011 • AT 4:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Νέο Search στο Twitter με βίντεο και φωτογραφίες

Το Twitter μόλις έγινε καλύτερο και πιο χρήσιμο. Το search.twitter.com επιστρέφει πλέον αποτελέσματα με tweets, φωτογραφίες και βίντεο. Το κεντρικό sidebar, εκεί δηλαδή που διαβάζετε tweets, επιστρέφει τα αποτελέσματα της αναζήτησης με την μορφή tweets. Δεξιά όμως, στο μικρότερο sidebar και στο σημείο που βλέπετε ποιος κάνει ποιον follow, η αναζήτηση επιστρέφει thumbnails από φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό που είναι πιο συγκλονιστικό είναι η δυνατότητα του Twitter να προβάλει τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο με ένα νέο slideshow τρόπο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Twitter προσπαθεί να κρατήσει τους χρήστες στο site όσο περισσότερο μπορεί και να επιστρέψει αποτελέσματα αναζήτησης με περισσότερη πληροφορίες από ένα από μήνυμα 140 χαρακτήρων. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν στο νέο search.twitter.com δούμε διαφημίσεις πολύ σύντομα.

Η αναζήτηση για την Amy Winehouse με αφορμή τον θάνατο της τραγουδίστριας πριν από μερικές ημέρες, επέστρεψε αυτό ακριβώς που βλέπετε στο screenshot. Με κλίκ στις φωτογραφίες ή τα βίντεο η οθόνη γεμίζει με ένα νέο layer πληροφοριών και thumbnails. Δοκιμάστε το.

Νέο Search στο Twitter με βίντεο και φωτογραφίες

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons