Το Twitter ξεκίνησε τις δοκιμές για download του προφίλ και όλων των tweets που έγιναν ποτέ

by Stefanos Kofopoulos • On 17-12-2012 • AT 10:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Twitter ξεκίνησε τις δοκιμές για download του προφίλ και όλων των tweets που έγιναν ποτέ

Πιστό στις υποσχέσεις του παρά τις πολλές ασχολίες αυτές την περίοδο, το Twitter ξεκίνησε ήδη την δοκιμή της λειτουργίας που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν το προφίλ τους συμπεριλαμβανομένων όλων των tweets που έγιναν ποτέ.

Ο CEO του Twitter, Dick Costolo, είχε αναφέρει ότι θέλει να δει το νέο χαρακτηριστικό διαθέσιμο πριν το τέλος του χρόνου χωρίς όμως να μπορεί να υποσχεθεί. Φαίνεται πως οι μηχανικοί τα κατάφεραν και ήδη η δυνατότητα για download ολόκληρου του Twitter προφίλ είναι πλέον γεγονός σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Ήδη έχει ξεκινήσει και η μετάφραση των λεκτικών που θα χρησιμοποιήσει το Twitter σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε ένας από τους τυχερούς που έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν το προφίλ τους και το πρώτο Tweet που έχετε κάνει, ρίξτε μια ματιά στα Settings > Your Twitter Archive. Αν το μαγικό link είναι εκεί κάντε κλικ και το Twitter θα ξεκινήσει να ετοιμάζει το προφίλ σας. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα λάβετε email με το σχετικό link ώστε να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα σας.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons