Το twitter δεν θα χρεώνει τις εταιρείες

by Stefanos Kofopoulos • On 11-02-2009 • AT 12:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter to charge businesses

Ξαφνικά το internet ασχολείται με το twitter και την πρόθεση της υπηρεσίες να χρεώσει τις εταιρείας που το χρησιμοποιούν, ώστε να αρχίσει επιτέλους να κερδίζει χρήματα και να ικανοποιήσει την περιέργεια πολλών για το business model που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο @ev και @biz έχουν μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για διάφορες ιδέες που θα χαρίσουν χρήματα στο twitter αλλά τα χθεσινά νέα ανάγκασαν τον εταιρεία να ενημερώσει το επίσημο blog. Μεταξύ των άλλων αναφέρεται:

“Twitter will remain free to use by everyone—individuals, companies, celebrities, etc. What we’re thinking about is adding value in places where we are already seeing traction, not imposing fees on existing services”

Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Το twitter θα συνεχίσει να είναι δωρεάν για όλους και ίσως κάποια στιγμή υπάρξει η δυνατότητα για χρέωση επιπλέον υπηρεσιών. Μπορεί να είναι οι SMS ειδοποιήσεις, μπορεί να είναι η δυνατότητα claim twitter user names από μεγάλα brands και τόσα άλλα. Αναμονή μερικές εβδομάδες ή μήνες για την επίσημη ανακοίνωση.

Αν χρησιμοποιείτε το twitter μπορείτε να με κάνετε follow στο twitter.com/titanas.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons