Το Twitter down, η διάθεση up, το δίκτυο ακόμα ζαλισμένο

by Stefanos Kofopoulos • On 10-06-2010 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter fail whale

Το Twitter σερβίρει 65 εκατομμύρια tweets την ημέρα και πειραματίζεται με νέα χαρακτηριστικά όπως friends you both follow, εχθές όμως είχε μία από εκείνες τις στιγμές που έκαναν γνωστό το fail whale. Σύμφωνα με το status.twitter.com, η υπηρεσία αντιμετώπισε πρόβλημα εξαιτίας προβλήματος σε networking error (router, switch, κάτι άλλο;). Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που ανακοινώθηκε το εξής:

To help stabilize the site we’re turning off a set of features including but not limited to: Twitter Search, hovercards, web sidebar data (trends, friends counts, etc), and profile image uploads.

Το ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι μια παρέα από geeks θεώρησε ότι το Twitter ήταν μια χαρά και αυτό που έφταιγε ήταν το 3G σήμα ή το WiFi. Στην συνάντηση καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάπου εκεί συνειδητοποίησα πόσο δεδομένη θεωρείται μια υπηρεσία όπως το Twitter τόσο σε επίπεδο διαθεσιμότητας όσο και σε αυτό που θα λέγαμε cloud service. Ήταν περίεργο αυτό το downtime.

Αν θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα το @pestaola είναι στο Twitter, ενώ για πιο προσωπικά μπορείτε να κάνετε follow το @titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons